Wat kunt u doen

Zelfstandig aan de slag met de Kanker Nazorg Wijzer

Opslaan
De Kanker Nazorg Wijzer is een online programma dat u kan helpen bij uw herstel. U kunt het thuis zelfstandig gebruiken wanneer het u het beste uitkomt.

Met de Kanker Nazorg Wijzer brengt u in kaart wat er goed gaat en waar u nog aan kunt of wilt werken. U bepaalt zelf waarmee u aan de slag gaat.

U kunt informatie krijgen over vermoeidheid, werkhervatting, relaties met anderen (inclusief seksualiteit en intimiteit), angst en sombere gevoelens, beweging, voeding en stoppen met roken. Gaat u met een bepaald onderwerp aan de slag, dan krijgt u ook adviezen en wordt u uitgenodigd om opdrachten en plannen te maken.

Ook biedt de Kanker Nazorg Wijzer diverse filmpjes waarin ex-patiënten vertellen over hun herstel en hoe zij bijvoorbeeld hun vermoeidheid hebben aangepakt. Er zijn ook filmpjes te zien waarin deskundigen en zorgverleners uitleg geven over verschillende onderwerpen.

Ex-patiënten die de Kanker Nazorg Wijzer eerder hebben gebruikt, waren heel positief over het programma. Het heeft hen goed geholpen bij hun herstel.

Hoe aanmelden

Wilt u aan de slag met uw herstel? Log hier in op de Kanker Nazorg Wijzer. U krijgt een half jaar toegang. Een verwijzing van de specialist of huisarts is niet nodig.

Over deze pagina

De informatie in de bibliotheek is getoetst door medisch specialisten en andere deskundigen.

Laatste update: juni 2018

Dit artikel is geschreven door kanker.nl.