Over mij

Allereerst zal ik mij even voorstellen: Mijn naam is Kaylee. Ik ben sinds juli 2018 afgestudeerd Bachelor of Social Work en ik werk daarnaast al geruime tijd als hulpverlener. Ik ben drie jaar (en iets meer) samen met mijn lieve vriend en ik woon samen met mijn kat Gijs. 

In augustus 2018 kwamen we er achter dat mijn vader longkanker had in stadium IV. Zijn levensverwachting was onzeker en de kans op genezing was minimaal. Dit heeft zowel zijn als mijn wereld op z'n kop gezet. Begin maart 2019 is mijn vader op een prachtige moment overleden, namelijk in bijzijn zijn enige dochter (zoals hij wilde). Het feit dat hij is niet meer is, is op sommige momenten moeilijk te geloven. Daar schrijf ik over.

Schrijven werkt voor mij bijna therapeutisch. Het helpt mij om situaties te ordenen, anders te bekijken, relativeren of misschien inzien dat het meer impact op me heeft dan ik dacht. Het idee om het te delen met anderen zit al een lange tijd in mijn hoofd, maar ik twijfelde over de plek en uiteindelijk blijkt deze plek voor mij goed te voelen.