Reis door kankerland

“Kankerland is een vreemd land. Je moet zo hard mogelijk rennen om op dezelfde plaats te blijven.” Toch leert Clemence, met vallen en opstaan, veel van haar reis door dit gekke land.

Lees het blog van Clemence  
 

Blog Sara123

Meer tijd nodig

10 maanden geleden overleed de moeder van de 19-jarige Sara123. Sindsdien rouwt ze en voelt het alsof niemand haar echt begrijpt in deze harde wereld. "Mensen verwachten dat ik nu wel over mijn verdriet ben."

Lees het blog van Sara123
 

RonShiva

Aan de kantlijn

Sinds RonShiva kanker heeft, praten zijn naasten alleen nog met hem over kanker en niet meer over hem persoonlijk. “Ik voel me hierdoor vaak eenzaam, machteloos, boos en verdrietig.”

Lees het blog van RonShiva
 

Berit

De verbindingsbrug naar lotgenoten

“Na de diagnose en behandeling voelde ik me heel geïsoleerd, vervreemd van mezelf. Door contact met lotgenoten voelde ik me weer een beetje normaal.”

Het verhaal van Berit 
 

Lotgenoten

Vind ook een lotgenoot die je begrijpt

Soms helpt het om met iemand te praten die hetzelfde meemaakt als jij. Dit kan op verschillende manieren, zoals via kanker.nl of een patiëntenorganisatie.

Bekijk de opties 
 

Moderator worden

Nieuwe moderatoren gezocht

Wil jij vanuit je eigen ervaring iets betekenen voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten? Word moderator van een online gespreksgroep.

Meer over moderator worden 
 

Gesprek uitgelicht

Naar alle gespreksgroepen