Liesbeth68

Eerste chemokuur

“Het voelt als een twilight zone. Dan weer vol goede moed, dan weer bang. Dan weer vrolijk, dan weer verdrietig.” Liesbeth68 krijgt haar eerste chemokuur. Wat staat haar te wachten?

Lees het blog van Liesbeth68
 

SamAmsterdam

Lastige vragen

SamAmsterdam is een trotse opa en past graag op. Zijn oudste kleinzoon weet dat hij kanker heeft en stelt onverwacht de vraag: "Opa, ga je dit jaar dood?" Wat moest hij nou antwoorden op die moeilijke vraag?

Lees het blog van SamAmsterdam
 

Reis door kankerland

“Kankerland is een vreemd land. Je moet zo hard mogelijk rennen om op dezelfde plaats te blijven.” Toch leert Clemence, met vallen en opstaan, veel van haar reis door dit gekke land.

Lees het blog van Clemence  
 

Berit

De verbindingsbrug naar lotgenoten

“Na de diagnose en behandeling voelde ik me heel geïsoleerd, vervreemd van mezelf. Door contact met lotgenoten voelde ik me weer een beetje normaal.”

Het verhaal van Berit 
 

Lotgenoten

Vind ook een lotgenoot die je begrijpt

Soms helpt het om met iemand te praten die hetzelfde meemaakt als jij. Dit kan op verschillende manieren, zoals via kanker.nl of een patiëntenorganisatie.

Bekijk de opties 
 

Moderator worden

Nieuwe moderatoren gezocht

Wil jij vanuit je eigen ervaring iets betekenen voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten? Word moderator van een online gespreksgroep.

Meer over moderator worden 
 

Gesprek uitgelicht

Naar alle gespreksgroepen