De kanker.nl infolijn

Stel je vraag aan een van onze voorlichters: Mariska, Suzanne, Josje, Latifa of Ingrid
 

Heb je zelf kanker of heeft iemand uit je omgeving kanker? Misschien heb je behoefte om met iemand te praten. Je kunt dan terecht bij de voorlichters van de kanker.nl infolijn.
 

  • Bel: 0800-0226622, ma-vrij van 12.00 - 17.00 uur
  • Chat: ma-vrij van 09.00 - 17.00 uur
  • Mail: infolijn@kanker.nl
  • Vragenformulier: zie onderaan deze pagina
De mensen achter de kanker.nl infolijn

Josje, Suzanne en Mariska (Latifa en Ingrid staan niet op de foto) hebben veel kennis over kanker en de gevolgen van kanker.

Delen helpt

Kanker roept veel emoties op en heeft invloed op je leven. Met je zorgen, twijfels en problemen kun je bij ons terecht. Je kunt met ons in vertrouwen praten. We kunnen je zorgen, twijfels en problemen niet oplossen maar wel naar je luisteren en je wat verder op weg helpen.

Algemene informatie over onderzoeken en behandelingen

Heb je vragen over onderzoeken, behandelingen, bijwerkingen en gevolgen van kanker? Wij kunnen algemene informatie en uitleg geven en je helpen met maken van vragen die je kunt stellen aan je zorgverlener. 

Geen foto’s beoordelen of pathologieverslagen bespreken

Wij kunnen niet je arts of verpleegkundige vervangen. We beoordelen dus geen foto’s en we bespreken niet de uitslagen van bv. scans en weefselonderzoek. Dat zijn dingen die je altijd eerst met je zorgverlener bespreekt.

Overige hulplijnen

Op zoek naar een andere hulplijn? Bijvoorbeeld een hulplijn speciaal voor jouw kankersoort of een hulplijn die 's avonds open is? Bekijk het overzicht van alle hulplijnen rondom kanker.

Formulier
Aanhef
Mijn relatie tot kanker
Het kan zijn dat een telefonisch gesprek meer op zijn plaats is. Als wij je terug mogen bellen, wil je dan jouw telefoonnummer invullen?