Over mij

Mijn naam is Nicole. Ik blog veel op mijn Instagram @viva.la.nicole en daarnaast ook hier. Sindskort heb ik ook een eigen pagina https://vivalanicole.jouwweb.nl

Naar aanleiding van het bevolkingsonderzoek, het uitstrijkje, wat je krijgt rond je 30e verjaardag heb ik 23 januari 2019 de diagnose baarmoederhalskanker gekregen. In maart 2019 is mijn baarmoeder verwijderd en ben ik 25 keer bestraald. 

Bij mijn driemaandelijkse controle in juli 2020 bleek ik een recidief te hebben. De tumor was tegen mijn blaas aangegroeid dus moest mijn blaas verwijderd worden. In augustus 2020 ben ik wederom geopereerd, is mijn blaas verwijderd en is er een urinestoma (Bricker) aangelegd.

Ik blog over wat ik heb meegemaakt, mijn gevoel, mijn struggles, mijn geluksmomentjes, over hoe ik mijn leven weer oppak en waar ik tegenaan loop. 

Voel je vrij om mij te volgen op kanker.nl of Instagram. Bij vragen, of om even lekker te kletsen of je verhaal kwijt te kunnen, mag je me altijd een berichtje sturen.

Liefs Nicole