Over mij

Mijn naam is Bianca. Ik ben 51 jaar, gehuwd en moeder van een 14-jarige zoon. In het dagelijks leven was ik leerkracht van groep 5 en groep 7. Mijn grootste hobby was wandelen. Ik begon hiermee in 2017, na een forse burn out/depressie.  Juni 2019 liep ik mijn allereerste vierdaagse, de vierdaagse van Alkmaar, 4 x 25 kilometer. Voor mij was dit een persoonlijke overwinning. Ik was zo ontzettend trots op mezelf. Ik kwam uit zo'n diep dal. Het geluk lachte me toe. En toen bleek ik baarmoederkanker met uitzaaiingen te hebben.

Inmiddels zijn we al weer 4,5 jaar verder. Na de kankerbehandelingen knapte ik langzaam weer wat op.

Tot ik in oktober 2020 besmet raakte met het coronavirus en het Post Covid Syndroom opliep. Dat was één klap teveel voor mijn toch al verzwakte lichaam. 

Ik raakte mijn gezondheid, hobby,'s  mijn baan en zelfs een deel van mijn vrienden kwijt.

In mijn blog vertel ik over mijn strijd om erkenning en om weer een fijn en waardevol leven te kunnen leiden.