Over mij

.....dat had ik opgevangen van een gesprek tussen de nonnetjes op de kleuterschool. Dus ik mijn moeder vragen waarom ik dan een vreemd kind was en zij bedekte het met de mantel der liefde dat de nonnetjes bedoelden dat ik een vreemd kind was, omdat ik HAAR kind was en niet van de nonnetjes.  Maar de nonnetjes waren niet gek. Ik BEN een vreemd kind, maar daar kwam ik pas een kwart eeuw later achter.

Ik ben bekend met Kline-Felter, testosteronwaarde 1,3 nooit aanvullend testosteron gekregen, dus eigenlijk kán ik helemaal geen prostaatkanker krijgen!

Dertig jaar geleden vanwege kinderwens bleek uit onderzoek dat ik een extra x-je in mijn chromosoomstreng heb, waardoor het maken van kindertjes bij proberen blijft. ik had de mogelijkheid om extra testosteron te krijgen, om mijn "mannelijkheid" te verhogen/verbeteren. Nee, nee, hij wordt er niet groter van! Maar extra testosteron zou wel bijdragen aan baardgroei, lagere stem en andere mannelijke kenmerken. Dan zou ik de rest van mijn leven moeten smeren met gel, pleisters plakken of injecties krijgen. Maar mijn leven was prima, er ontbrak mij niets, en ik vond het wel praktisch dat ik 6 maanden deed met een wegwerpscheermesje.

Niet gebruiken zou als nadeel een verhoogde kans op botontkalking zijn, hetgeen met calcium en vitamine d goed op te vangen is. bijkomend voordeel van niet gebruiken is, dat de kans op het krijgen van prostaatkanker  overeen zou komen met het  winnen van de jackpot.

Het is de bedoeling dat ik hier nog wel even blijf. Ik schrijf over mijn overpeinzingen en wat ik meemaak, niet persé kankergerelateerd. Ik ben een vreemd, mal kind en hoop jou met mijn blog een glimlach, of nog beter, een schaterlach te ontlokken.

Warme groet,

Zweef