Leefstijl

leefstijl
logo therapieland leefstijl
Kan je helpen bij het verbeteren van je leefstijl.
Prijs
€ 24,95

Tip: Je schaft deze app nu gratis aan via de knop Tegoed activeren onderaan deze pagina.

Voor wie is de app?
Dit programma is ontwikkeld voor volwassenen met stress, angst of somberheidsklachten die om die reden baat hebben bij leefstijlinterventies.

Wat is het doel van de app?
Dit programma kan je helpen bij het verbeteren van je leefstijl.

Hoe werkt de app?
Het programma richt zich op verschillende onderwerpen. Het begint met uitleg over stress en ontspanning. Daarna gaat het over belastbaarheid. Iemand onderzoekt dan de eigen belastbaarheid en leert strategieën aan om beter gebruik te maken van de tijd. Daarna gaat iemand aan de slag met een energie gevende dagstructuur en matig intensief bewegen. Vervolgens zal het onderwerp ontspanning en mediagebruik aan bod komen. Iemand gaat dan aan de slag met zijn of haar telefoongebruik en leert over het belang van niksen en andere ontspanning. Als laatste onderwerpen komen voeding en slaap aan bod. Tot slot worden al deze verschillende onderwerpen samengebracht in een groot leefstijlplan. Door het hele programma komen verschillende ontspanningsoefeningen aan bod die geoefend kunnen worden.

Ontwikkelaar(s)
Therapieland

Voorbeeld
Voorbeeldweergave uit de app

Deze app kost normaal €24,95. Door je tegoed te activeren krijg je 'm nu gratis. Klik op de knop Tegoed activeren voor een korte uitleg. Daarna kun je het tegoed direct gebruiken. 

Evaluatie

  • Gebruikersvriendelijkheid: Goed
  • Betrouwbaarheid: Goed
  • Onderbouwing: Goed
  • Privacy: Goed

Pluspunten+

  • Je kunt in het programma zelf kiezen of je het videomateriaal door een man of een vrouw wilt laten vertellen.
  • Er wordt veel gebruik gemaakt van ondersteunend videomateriaal. Indien je dit niet kunt bekijken of luisteren dan staat de uitgewerkte tekst bij de video vermeld.
  • Je kunt zelf kiezen in welke volgorde je de thema's doorloopt.

Minpunten-

  • In dit programma kun je jezelf doelen stellen. Je kunt dit zelfstandig doen maar je kunt meer uit dit programma halen als je dit met iemand kunt bespreken.

Datum beoordeling
6 mei 2023

Een product van
Vragen over dit product?

Voor vragen over deze app kun je van maandag t/m vrijdag 9u-17u contact opnemen met  de beheerder Therapieland via 020 7712848 en info@therapieland.nl.

Prijs
€ 24,95