Karify: Minder piekeren

piekeren
Karify Minder piekeren
Leer over piekergedachten en oefen met verschillende manieren om piekeren te verminderen.
Prijs
€ 12,50

Tip: je schaft deze module nu gratis aan via de knop Tegoed activeren onderaan deze pagina.

Voor wie is de app?
(Jong)volwassenen vanaf 16 jaar die last hebben van piekergedachten.

Wat is het doel van de app?
Piekergedachten herkennen en oefenen met verschillende manieren om piekeren te verminderen.

Hoe werkt de app?
Je leest over wat piekeren inhoudt en onderzoekt je eigen piekergedachten. Je kijkt naar waar je over piekert en wat de gevolgen van het gepieker zijn. Je onderzoekt vervolgens wat je opvattingen zijn over piekeren en oefent met het uitdagen van deze opvattingen. Je leert te onderscheiden welke problemen je wel en niet kunt oplossen. De problemen waarvan je denkt dat je deze kunt oplossen, onderzoek je verder en je bedenkt hier passende oplossingen voor. Tot slot ga je aan de slag met tips om piekeren te verminderen en oefen je met mindfulness en het loslaten en accepteren van je gedachten.

In de opdrachten kan verwezen worden naar je hulpverlener of zorgprofessional, via kanker.nl volg je deze opdracht zelfstandig.

Ontwikkelaar(s)
Deze module is ontwikkeld door het Karify Contentteam en is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie in combinatie met mindfulness.

Voorbeeld

Voorbeeldweergave uit de app

Deze module kost normaal €12,50. Door je tegoed te activeren krijg je 'm nu gratis. Klik op de knop Tegoed activeren voor een korte uitleg. Daarna kun je het tegoed direct gebruiken. 

Evaluatie

  • Gebruiksvriendelijkheid: Goed
  • Betrouwbaarheid: Goed
  • Onderbouwing: Goed
  • Privacy: Goed

Pluspunten +

  • Je kunt de module zowel op een computer als telefoon doorlopen.
  • Je kunt de module met informatie en opdrachten in je eigen tijd en tempo doorlopen. Desgewenst kan je delen van de module overslaan of juist herhalen. Wel is het aan te raden zoveel mogelijk van de module in de aangeraden volgorde te volgen.

Minpunten -

  • Voor het gebruik heb je een internetverbinding nodig.

Datum beoordeling
18 september 2023

Een product van
Karify
Vragen over dit product?

Als je vragen over de app ‘Minder piekeren’ hebt, kun je contact opnemen met Karify, dat de toepassing beheert. Dat kan via support@karify.com.  

Prijs
€ 12,50