Over mij

In eerste plaats Mos, Moj of Mojgan, wat je het makkelijkst uitspreekt. Dat is hoe ik heet.

Wat mij definieert?
Ik woon en leef in Zuid Holland voor en met mijn partner(in crime of onschuld) Jorik en met onze 2 dochters van 8 en 12, de liefste, leukste en mooiste dochters van de wereld. Vind ik 😉

Werkend in de Kinderopvang met het beste team ever, (touch)rugbyend bij de leukste club ooit, is wat ik in het dagelijkse leven doe.

Met de liefste familie of vrienden spelen we de sterren van de hemel met allerlei bordspelletjes en is niemand een match voor ons, we schreeuwen er graag bij. Tja emoties he! Koken doen we ook graag en veel en eten ook graag en veel. We zeggen natuurlijk niet hoe veel.

Om te vluchten of even te ontspannen van alle hectiek en omdat het mij sterkt in de mentale gedeelte, zit ik met mijn hoofd altijd in de sterren, een stiekeme Trekkie, lezend in het volgende ruimteboek of kijkend naar de volgende sci-fi film of serie.

Wat mij niet definieert?
Ziekenhuis in en uit is waar ik voorlopig continue heen ga. Baarmoederhalskanker stage IV met uitzaaiingen in de lymfen is wat er in mijn lijf zit. Chemo, radiatie en hittetherapie is wat de lieve artsen in mijn lijf gaan stoppen. Curatief/Genezend is wat ze voor mij als doel voor ogen hebben.

Een completer plaatje kan ik voor nu niet schetsen, dit ben ik!