Nooit zal ik je vergeten voor altijd in mijn ❤.

Nooit, nooit zal ik jou vergeten. 15 juli 2019 hebben we je de laatste groet gebracht. Wat een verdriet Jo, je besloot de koek is op. De pijn die je had, niet meer kunnen eten. Destijds kon ik me niet zo goed daarin verplaatsen maar nu zeker weten wel. Je hield van pittige gerechten het liefst buitenlandse kost. Helaas had je de laatste maanden van je leven zoveel pijn dat het niet meer ging. Kilos vlogen eraf.

Lieve Frans Yoeri en Mees ik hoop dat het goed gaat met jullie ondanks het verlies van je vrouw en jullie moeder. Ze vocht als een leeuwin voor jullie geluk, maar maakte zich grote zorgen voor als ze er niet meer zou zijn. Houden van is ook loslaten en dat heeft ze gedaan.

Lieve Jo je was een kanjer, een sterke vrouw. Velen hier hadden veel steun aan jou. Bedankt dat ik je heb mogen kennen. Mis je Jo

Liefs Alice ❤😘

5 reacties

Verschrikkelijk. Roept bij mij boosheid op. Kloteziekte. 

Heel veel sterkte Alice. Maar zeker ook voor Frans, Yoeri en Mees. Al weer 1 jaar verder. Zal zwaar zijn, maar hoop dat jullie elkaar blijven vinden in het gemis en verdriet.

Liefs Dasje 😘🕯️🕯️🕯️

Laatst bewerkt: 08/08/2020 - 22:41

Er gaat niet een dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Wij hadden/hebben dezelfde kanker. Ook ik ga daar waarschijnlijk aan overlijden. Ook ik zal waarschijnlijk weer voor de keus staan, volgende week, hoe nu verder. Zij koos voor nog een keer de nanoknife, ik heb al een keer voor kwaliteit gekozen. De onmogelijke keus, de kinderen die er zijn, die  je eigenlijk nog zo nodig hebben, ze zullen het wel redden  zonder je maar toch. Wat een ellende en verdriet, wat een verschrikkelijke ziekte hebben wij! Ja Alice het niet kunnen eten, ik wist toen al wat het was en heb het de afgelopen keer in het ziekenhuis weer 2 dagen meegemaakt, ik ben dankbaar dat ik dat weer kan, ook nu weer! Heel veel liefs!

Laatst bewerkt: 09/08/2020 - 08:43

Dank je Daan. Ook dat is betrekkelijk. Ik vernam dat je vannacht weer opgenomen bent met hoge koorts. Hopelijk kunnen ze het weer onder controle krijgen. Wat is het ook grillig onze ziekte.

Niets is zeker. Sterkte Daan hopelijk mag je snel weer naar huis.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 11/08/2020 - 08:39

O ja Daan! Dat geloof ik helemaal en is extra confronterend voor je. Zo zwaar het al is en dan geen hoopgevend voorbeeld....... Sterkte lieverd!!

Laatst bewerkt: 11/08/2020 - 19:45

Mooi Alice! Ik heb haar ook herdacht en denk zeker ook vaker aan haar. We hebben het geluk een heel mooi mens te hebben gekend en het is vreselijk dat ze er niet meer is. Voor allen die haar zo dierbaar waren / zijn een hele harde noot te kraken.... 

Liefs aan allen en aan haar 'daar boven'!

Laatst bewerkt: 11/08/2020 - 19:47