Jarig

Vandaag ben ik jarig: 34 jaar word ik. Een bijzondere dag. Verjaardag in Coronatijd is al anders. Maar er zijn ook momenten geweest dat we dachten dat ik deze dag niet zou halen. Een dag met een lach en een traan. Allebei van blijdschap. Blij dat ik er ben. Blij met hoe goed het nu gaat. Blij en trots dat ik weer een jaartje ouder heb mogen worden. Ik kan me niet oud genoeg worden en kijk uit naar het moment dat ik ooit oud en gerimpeld de spiegel in kijk. Het wordt vandaag geen groot feest met veel mensen, maar wel een klein feest met m'n twee favoriete mensen en m'n favoriete taart (skitaart). En natuurlijk een wijntje vanavond. Op naar de 80!

20 reacties

Van harte gefeliciteerd, Sandra! Een mooie dag gewenst, maar dat komt goed met je twee favoriete mensen en je favoriete taart.

En op naar de rimpels, er zijn mensen die zich dáár druk over maken, maar wij natuurlijk niet. Hoe meer rimpels we mogen krijgen, hoe beter.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 13:19

Sandra, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag.
Ik wens je een heel fijne dag met jouw favorieten!

Misschien hoor je me later vandaag wel, als ik op de fiets zit, op het zangfietspad en de wind in de goede richting waait, een liedje voor je zingen.
Oei! Ik kan niet instaan voor enige gehoorschade, dus......,
sluit dan maar snel alle deuren en ramen of doe oordopjes in.... ;-)

Laatst bewerkt: 29/04/2020 - 14:43

Lieve Sandra, 

Iets te laat, maar niet minder gemeend: nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Geweldig dat het zoveel beter gaat dan je verwacht had. Ik hoop met je mee dat je een oud, gerimpeld omaatje mag worden 😉😘

Laatst bewerkt: 30/04/2020 - 13:19

Te laat. Maar van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Heb je de skitaart zelf gemaakt? Ziet er heerlijk uit. Ben benieuwd naar het recept. Heel veel geluk, liefde en plezier in je nieuwe levensjaar. Warme groet Dasje.

Laatst bewerkt: 01/05/2020 - 03:20

Dankjewel! Nee hoor, ik maak een hoop, maar skitaart haal ik bij de beste banketbakker in de buurt 😅.

Laatst bewerkt: 01/05/2020 - 09:58