Over mij

Ik ben Sandra, geboren op 29 april 1986. In 2017 (op mijn 30e) kreeg ik borstkanker. Na chemotherapie, immunotherapie, borstamputatie met okselkliertoilet en bestralingen was ik 'schoon'. Door de chemotherapie had ik kans om onvruchtbaar te zijn. We waren dan ook heel blij toen ik onverwachts zwanger bleek, 3 weken na de laatste kuur immuuntherapie.  Acht weken na de bevalling (van een gezonde zoon) werd ik echter enorm ziek; uitzaaiingen in de lever. Ik was zo ziek dat ze dachten dat ik daar niet meer bovenop zou komen en snel zou overlijden. Toch ben ik direct weer begonnen met chemotherapie en imuuntherapieën, icm alternatieve geneeswijzen (met name voeding, supplementen, beweging, stressregulatie, wietolie). 6 maanden na diagnose waren er geen kankercellen meer detecteerbaar en liep ik weer een paar km hard. Nu gaan we voor zolang mogelijk stabiel!