Goed nieuws!

De scan zat er afgelopen maandag weer op, nooit mijn lievelingsonderdeel van m'n leven, maar het is weer voorbij. We hadden ook nog een afspraak met mijn chirurg over de buikpijnaanvallen en hebben daarom bijna de hele dag in het Radboud gezeten.

Eenmaal thuis kreeg ik een pushmelding 'U hebt nieuw onderzoeksresultaat'. Ik had geen idee wat, bloed? Eh? Het bleek de CT-scan uitslag al te zijn en er stond bovenaan: 'Goed nieuws! Geen aanwijzingen voor lokaal recidief of metstasen.' Voordat je naar Google gaat: geen aanwijzingen voor terugkeer van de kanker op de plek van de bijnier of uitzaaiingen. Super fijn nieuws, ook de 4e scan was positief.

Het moest wel even landen, omdat ik het nieuws die maandag nog niet verwacht had. Dus manlief en ik realiseerden het ook niet helemaal. Ik ben niet hieperdepiep hoera met het nieuws: omdat het slechts een stapje in het proces is. Er komen nog super veel scans en mijn chemo duurt niet voor niets zo lang. Maar ik ben wel blij met dit stapje. Dat gaan we uiteraard gepast vieren :)

Op naar de volgende positieve scan over 3 maanden! En daarna.. en daarna... en daarna... je snapt het ;-)

Oh en qua die buikpijnaanvallen: de chirurg kon niets voor me betekenen. Hij concludeerde dat hij niet opnieuw in me hoeft te snijden (best fijn), en heeft me doorverwezen naar de pijnpoli. Hopelijk kunnen ze me daar helpen aan een oorzaak van de pijn en wat betere pijnstilling dan oxycodon (die pijnstilling die zo in het nieuws is de laatste tijd).

www.koetjesenkanker.nl