Over mij

Mijn naam is Esther Kouwenhoven, Ik ben 52 jaar, 27 jaar getrouwd met William en we hebben twee heerlijke dochters (20 en 22 jaar).

's-Avonds 4 juni 2020 voelde ik iets in mijn rechter borst wat ik niet eerder gevoeld had. Zes dagen later had ik de voorlopige diagnose  'Borstkanker met uitzaaiingen in mijn okselklieren......' .

Tja...... en wat gebeurd er dan met mij en met mn omgeving.

Ik heb het eerste jaar een dagboek bijgehouden  en regelmatig stuurde ik een stukje naar familie, vrienden en bekenden over wat er gebeurde en hoe ik me voelde. Ik besef me dat elk verhaal anders is en alle verhalen zijn oké. Dit is één verhaal, mijn verhaal en ik hoop hiermee het taboe van praten over kanker een beetje te doorbreken.

Inmiddels is er in april 2023 een uitzaaiing in mijn hersenstam geconstateerd. Ook dit had natuurlijk impact op mij en m'n gezin.

Het schrijven hierover en het delen helpt en heeft mij geholpen in mijn proces. Ik kan oprecht zeggen dat voor mij de tegeltjeswijsheid 'Gedeelde smart, is halve smart' zo waar is. En dat is wat ik iedereen gun!

Liefs Esther💕

PS. Laat gerust een reactie achter onder mijn stukjes. Vind ik leuk😃