Uitgewacht

LET OP, de vorige blog , ook van 6 mei, staat niet in de lijst maar je kunt er wel naartoe: Wachten-in-het-kwadraat 

Om 16.40 werd ik eindelijk gebeld - de belafspraak was 11.30. De volgende stap is de afspraak in het Catharinaziekenhuis bij de radiotherapeut en die hadden ze nog niet rond, daarom was ik nog niet gebeld (miscommunicatie). Dit hoor ik als het goed is morgen van een andere verpleegkundige. Waarschijnlijk komt er eerst een intake bij de radiotherapeut, die kan als hij/zij wil nog een extra scan vragen of meteen een bestralingsschema opstellen. Het zal in elk geval allemaal vrij snel in gang worden gezet.

Tegen mijn algehele lamlendigheid mag ik - eenmaal raden! -  dexamethason nemen in een lage dosering (1,5 mg). Dat heb ik nog in huis, handig. Over anderhalve week belt m'n verpleegkundige me weer hoe het gaat. Overige vragen horen grotendeels bij de radiotherapeut thuis dus die bewaar ik nog even.

2 reacties

Wat een ellendige klote ziekte is het Marianne. Begin van het jaar was je zo blij hoe het toen met je ging. Hoop dat de bestralingen ook weer voor een stabiele periode gaan zorgen 🤞🤞🤞 Warme groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 06/05/2021 - 19:13

Nou, ik lees je terwijl die 1.5 week (bijna?) om zijn, dus ik lees maar gauw weer verder...

Schiet lekker op dat achter zijn. Te druk met foto's maken... :-)

Laatst bewerkt: 16/05/2021 - 13:46