Stabiel

Korte update. Thuis uit ziekenhuis, erg moe en van boven tot onder rode huid en jeuk. Prednisonkuurtje moet helpen.

Gesprek uitslag ct niet met longarts maar met verpleegkundig specialist. Deze keer geen tumorgroei maar ook geen afname, kortom: stabiel en dat is genoeg om door te kunnen met de immunotherapie. Goed nieuws dus! Meteen daarna naar huis. 

Hele middag geslapen en na het eten terug naar bed gegaan. Ik voel me nog steeds zo slap  als een natte dweil. 

12 reacties

Fijn Marian dat de immunotherapie ervoor gezorgd heeft dat de ziekte stabiel is gebleven. Dat geeft hopelijk weer een beetje vertrouwen. Morgenvroeg weer fijn in je eigen huis wakker worden. Lieve groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 27/05/2020 - 21:45

Jij was een leuke verrassing in het ziekenhuis! Heel lang en heel lekker geslapen in mijn eigen bed, alleen letterlijk van mijn oren tot mijn tenen onder de uitslag.Maar die andere uitslag, van de CT, is natuurlijk belangrijker, ik mag voorlopig lekker stabiel voortkabbelen!

Liefs, Marian

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 12:57

Wat fijn Marian stabiel is al een mooi begin. Wat ben ik blij voor jou.

Sterkte hopelijk knap je snel op.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 07:22

Ik ben ook blij maar niet uitbundig blij, tot verbazing van mijn kinderen. Het opknappen lukt al aardig, de plekken waar het begon zijn nog wel rood maar jeuken niet meer. En nu mag ik lekker drie maanden voortkabbelen!

Liefs, Marian

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 13:00

Die uitgesproken blijdschap heb ik ook niet altijd. Niet dat ik argwanend ben maar het overrompelend je en naar mate de week vorderde kwam dat gevoel wel.

Fijn dat het opknapt en de jeuk weg is. Jeuk is erger dan pijn. 

En nu lekker 3 maanden doorkrabbelen. Geweldig.

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 16:29

Stabiel dat was nodig om verder te kunnen met de immunotherapie, die heb je binnen. Nu hopen dat je je ook snel weer beter gaat voelen. xx Kim😘

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 09:11

Ja, wel een opsteker, die uitslag! Dat ik al blij kan zijn met niet-groei. Sowieso beter dan vorige keer. Ik hoop dat jij nog een hele tijd mee mag kabbelen met goede pijnbestrijding xxx
Liefs, Marian

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 13:03

Dank je wel Sharon.
Ik weet niet wat de definitie van 'aanslaan' is, wie het weet mag het zeggen. Maar ik mag me in ieder geval voor drie maanden aansluiten bij de 'stabiele voortkabbelaars'!

Je kunt tijdens immunotherapie groei, stilstand of krimp krijgen in wisselende volgorde. Dat lijkt dus op aanslaan, want het doet iets, maar als groei of erge bijwerkingen de overhand krijgen zul je toch echt moeten stoppen. Hoor je dan wel of niet bij die 20 procent? Dat weet ik dus niet.

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 12:52

Hai Marian, 

Fijn dat je weer thuis bent. Je groentetuin zal ook blij zijn!

Ik denk dat het concept "stabiel voortkabbelingsgeluk" na deze blog + reacties wel in de Dikke Van Dale kan worden opgenomen :). Het is even wennen, dat concept, maar ja, alles beter dan groei .. 

xx, Joke

Laatst bewerkt: 28/05/2020 - 15:10

Heel naar wat je meemaakte, die aanval van allergie.

Hopelijk gaat dat snel over, en de kanker stabiel, dat is gelukkig goed nieuws. Ik ben een leek natuurlijk, maar denk ook dat het betekent dat het aanslaat. Kanker heeft immers de onaangename neiging om door te groeien als je er niks aan doet.

Snap ook dat je niet volop blij kan zijn. Ik had dat aan het begin ook; het verpletterende gevoel van ongeneeslijk ziek te zijn overheerste alles en kwam al snel na zo'n uitslag terug. 

Maar na een jaar van steeds slecht nieuws sprong ik de laatste keer een gat in de lucht bij het woord 'stabiel'.

Nu opknappen van de doorstane ellende en kabbelen maar.

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 29/05/2020 - 08:47