Gedoe

Dat heb ik weer. Maandagmorgen de ct-scan gehad, daarna lekker een stukje gefietst. Zeven uur na de scan is mijn huid knalrood en jeukt als een gek. Even later krijg ik koorts en wil ik alleen maar in bed liggen.

Lang verhaal kort - want ik typ op mijn telefoon - Oudste belt de huisartsenpost, want dit lijkt geen longgerelateerd iets te zijn. Ze wordt doorverbonden met de SEH en ze willen me toch graag even zien. Met de meiden naar het ziekenhuis, maar er mag er maar een mee naar binnen. Jongste is te voet naar huis gegaan en Oudste is tot één uur bij me gebleven, terwijl ze eigenlijk had willen werken die avond. Net als ik denkt de arts aan een overgevoeligheidsreactie op de contrastvloeistof. 

Uren later kom ik op de afdeling covid-verdacht te liggen, omdat ik 40 graden koorts had toen ik op de SEH kwam. Dus iedereen die in mijn buurt komt is in volle bepakking. Mij best. Ik wil alleen maar slapen. 's Morgens is de koorts gezakt tot normaal maar mijn bloeddruk is meegedaald naar iets van 84/54. Normaal zit ik juist wat aan de hoge kant. Waarschijnlijk moet ik nog een nacht blijven, maar morgen zou ik de uitslag van de ct-scan krijgen op de andere locatie in Eindhoven, erg onhandig. Er wordt gezocht naar een oplossing. Ik vind alles best als Oudste er maar bij kan zijn. 

Wordt vervolgd. 

5 reacties

Hè verdorie Marian, ik hoop dat je snel opknapt en dat ze een manier vinden om jou de uitslag van de scan te geven vandaag (lijkt me niet zo heel moeilijk, maar wie ben ik) sterkte xx Kim😘

Laatst bewerkt: 27/05/2020 - 09:42