Het gaat goed!

Chemo 3 van 4 is de makkelijkste tot nu toe! In de afgelopen vijf dagen heb ik niet één keer hoeven overgeven, ik kan voldoende eten en loop elke dag minimaal een rondje vijver en/of een rondje naar het winkelcentrum. Voor mij geen Primperan meer maar een afbouwschema dexamethason, het middel tegen alle kwalen. Ik heb zelfs weer een keer 8 km ge-e-biket, wel met een tikkie meer ondersteuning, maar toch!

Verder heb ik niet veel te vertellen. Vandaag was ik alweer zelf aan het koken voor Ex en Zoon. Het eten was lekker, ik was gelukkig op tijd begonnen met de voorbereidingen. Maar ik was vandaag ook snel buiten adem, met het bekende drukgevoel achter mijn borstbeen, en snel moe. Het kán betekenen dat de chemo keihard aan het werk is. Ik doe het rustig aan maar merk wel dat het bewegen me goeddoet.

Maar weer eens een plaatje: de kaart van M, nog altijd de kaartenkampioen. Ik voel me erg aangesproken door die tekst!

 

5 reacties

Een kort maar krachtig en fijn blog, Marian. En vooral de titel is zo krachtig. Houden zo!

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 21/10/2020 - 22:34

Prachtig plaatje. Wat fijn dat het goed met je gaat. En bewegen is zeker goed. Je bent niet zo'n sporter zei je laatst, maar wat jij doet met chemotherapie erbij is topsport.

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 22/10/2020 - 09:39

Hai Marian,

Heel bijzonder, en fijn, dat je elke chemokuur iets beter lijkt te  verdragen. Maar niet te lang gaan nadenken voordat je iets zegt, hoor! Je uit-het-hart blogs zouden Loesje ook plezieren onder het mom van "blijf gewoon jezelf; er zijn al zoveel anderen". 

Liefs, Joke

Laatst bewerkt: 22/10/2020 - 16:27

Puike titel en die spreuk blijft tóp. 

Zo fijn dat het eten je lekker smaakt! En ja, we gaan er van uit dat de chemo keihard aan het werk is! 

Liefs Hebe xx

Laatst bewerkt: 22/10/2020 - 19:09

Hoi Marian! Hopelijk een goed teken, dat je er minder van merkt! Een fijne meevaller en misschien is er sprake van een trend, dat zou natuurlijk helemaal lekker zijn. Weer wat kunnen bewegen, e-biken, wandelen, allemaal zaken die de zinnen verzetten... super zo!

Liefs M

Laatst bewerkt: 23/10/2020 - 13:22