Bad hair day maar heel veel energie

Gisteren had ik een drukke dag: 's ochtends vaste prik koffie drinken met een vriendin. Normaal lopen we eerst 2 duur door de duinen, maar vanwege mijn nog wat pijnlijke trombosebeen deze keer niet. Vervolgens in de auto richting Amsterdam voor een uitgebreide lunch met een collega. Heerlijk anderhalf uur zitten kletsen over collega's en het werk, en een beetje over mij. Daarna nog snel wat laatste boodschappen gehaald omdat zoonlief en vriendin komen eten, en slapen. Het eten hadden we al eerder grotendeels voorbereid. Een hele gezellige en lange avond gehad. Vanmorgen al weer vroeg naar het ziekenhuis om een kous aan te laten meten en mijn been opnieuw in te zwachtelen. Ik had verwacht aan het einde van mijn latijn te zijn, maar niets was minder waar. Ik barstte van de energie en heb eindelijk de ramen eens gelapt. Dat was ik al heel lang van plan.
Of het nou door het weer kwam of dat ik er niet goed mee omga, maar mijn pruik zat voor geen meter. Hij voelt heel droog aan en wil niet lekker soepel naar beneden vallen, waardoor het opeens heel duidelijk nep-haar is. Best wel irritant.
Heb 'm net maar weer in de cremespoeling gezet en ik hoop dat-ie morgen beter valt. Anders ga ik er toch maar mee terug. Ben benieuwd naar ervaringen van anderen hiermee.

4 reacties

Ik heb een pruik van 1000 euro met echt haar die er na de eerste keer wassen nooit meer heeft uitgezien zoals ik hem kocht. Droog, vlassig, raar haar. Ik voel me bekocht, maar ga er geen werk van maken. Geen zin in. Doe het ermee.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Dat is een van de redenen dat ik geen pruik heb aangeschaft, het zag er niet uit (bij mij), het kriebelde en het is heel veel geld. Ik los het anders op

Liefs Essence

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hoi AnneTjula, jeetje dat is toch ook zonde. Ik denk dat de cremespoeling zijn werk redelijk heeft gedaan, het haar voelt weer redelijk soepel. Misschien een tip voor jou.
gr. Heleen
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik mag alleen bepaald spul gebruiken is me gezegd. Twee busjes, met shampoo en balsum, voor het dicht krijgen van de vezels, of zoiets. Maar misschien moet ik een keer ongehoorzaam zijn. :) Dank voor de tip!
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14