ons --> mijn huis

Van ons naar mijn huis. Wat is deze verandering moeilijk. Ik heb dit al eerder omschreven. Vandaag wordt "onze" hobby-/lees-/werkkamer ingericht als radiostudio. En daarvoor moeten dingetjes die echt van Marion zijn, wijken naar een ander plekje en dat is zo moeilijk om te doen. 

De radio heeft al een plek op de slaapkamer gekregen en is al aangesloten. In de studio komt andere geluidsapparatuur. Haar beeldjesverzameling moet ik een waardig plekje geven toch. En zo verandert er van alles in huis, maar ook in mijn hoofd.

 

4 reacties

Lieve Hannes 

Weer iets inleveren weliswaar hoeven dingen niet weg maar wel naar een ander plekje en dat blijft toch moeilijk jullie huis vol herinneringen word heel langzaam beetje bij beetje jou huis en idd er veranderd van alles en gaat van alles door je heen ik wens dat je er rust in vind 

liefs hes xx

 

 

Laatst bewerkt: 28/11/2022 - 11:13

Misschien (ik weet het ook niet) ben jij nu zover dat je door hebt dat Marion niet haar dingen is, de dingen van Marion waren van haar maar zijn haar niet, Marion zit in jouw. Dus met het verplaatsen van dingen doe je haar niet meer weg dan ze al is. Maar dat het doen weer een pijnlijke bevestiging is dat je dit nooit zou hebben hoeven doen als ze er nog zou zijn dat moet moeilijk zijn. En ik vind het knap dat je het doet….je gaat door!

Laatst bewerkt: 28/11/2022 - 12:16

Je verplaatst het, maar je gooit het niet weg, toch. Dus inderdaad, misschien zijn er mooie andere plekjes om iets uit te stallen.

Laatst bewerkt: 28/11/2022 - 16:32

En Marion is en blijft toch voor altijd bij je! Ze zit diep in je hart en dat gaat nooit weg. En op al die andere / nieuwe plekjes blijf je haar spullen tegenkomen. Gelegenheid genoeg om 'hoi' te zeggen...

Maar ik begrijp je gevoelens heel goed!

Laatst bewerkt: 28/11/2022 - 20:17