Boodschappen doen

Vandaag voor de eerste keer alleen boodschappen van over de grens gedaan. Normaal deed ik samen met Marion de buitenlandse boodschappen. Echt artikelen die in Nederland niet of anders verkrijgbaar zijn. Wat was dat vreemd: bij het uitzoeken van een kaassoort zag ik mijn lievelinskaas liggen en dacht meteen: "maar die lust Marion niet zo graag". S..t.

Was ik in de winkel toch even van slag en vergeet zomaar artikelen te kopen waar ik speciaal voor gegaan was: verse bakkersgist. Ben eigenlijk gelijk naar de kassa gelopen, om Marion even te "vergeten". Maar niet letterlijk natuurlijk. Nu ik dit schrijf raak ik emotioneel. Marion ik vergeet je niet. 

Pauze

Gisteren was het alsof het een feestdag was kerst, sinterklaas en verjaardag tegelijk. Ik heb gisteren mijn radiostudio mogen inrichten met mooie apparatuur en als toetje kreeg ik ook nog een attentie van de instantie waar ik vrijwilligerswerk doe.

Zo nu brood bakken, ik voel me goed vandaag. En wil dit ook voor mij alleen weer gaan doen.

4 reacties

Wat een boel emoties zo... Lijkt me confronterend, al die "eerste keren". Maar geniet van je mooie nieuw ingerichte ruimte!

Laatst bewerkt: 30/11/2022 - 19:50

Zelfgebakken brood , stukje kaas erbij , en dan wat muziek draaien . 
Wat kan je nu meer willen ?

Laatst bewerkt: 30/11/2022 - 21:22

Lieve Hannes 

Wat een mooi blog is dit ik zie je met verdriet en af en toe trots zijn om wat je inmiddels bereikt je zet stappen en dat is zeer mooi om te lezen ik wens je wat zon voor vandaag 

Liefs hes🌻🍀🤗

Laatst bewerkt: 01/12/2022 - 11:04

Maar ookal lustte Marion die kaas niet, mag jij hem wel kopen. Daarmee doe je haar niks te kort.

Ook als ze nog geleefd had, had jij jouw stukje lievelingskaas mee mogen nemen en zij de hare :)

Laatst bewerkt: 01/12/2022 - 11:38