Zijspoor

Lieve allemaal,

Ik merk dat kanker.nl steeds meer op een zijspoor komt te staan bij mij. toch wil ik het nog niet uitgerangeren. Ik heb hier mijn hart kunnen luchten in moeilijke tijden. En ook op gepaste wijze grapjes kunnen maken. Als kanker.nl er niet was geweest voor mij sinds mei 2022 dan was ik denk ik niet waar ik nu ben.

Afgelopen zondag heb ik onze trouwringen weer gevonden, dit had zijn tijd nodig en die zal het leren. Ook andere "sierraden" lagen op dezelfde plek. Ik ga dit in een rustig moment nog eens allemaal de revue laten passeren.

Vorige week werd ik geconfronteerd met het overlijdensbericht van 3 personen die ik goed ken. 1  oud collega van Marion, een oud-klasgenoot van mij en een persoon waaraan ik een stuk muzikale ontwikkeling van mij te danken heb en ik op zeer jonge leeftijd enkele jaren mee heb mogen samenwerken.

Ik weet dat dit onvermijdelijk is, deze confrontaties, maar 3 op twee dagen tijd vind ik wel wat erg veel om goed te verwerken. Begrijpelijkerwijs ben ik niet naar hun afscheid geweest, dit is voor mij te confronterend.

Waar ik het meeste mee zit, is het feit dat ik dit niet meer met Marion kan delen en erover van gedachten wisselen.

Van het Toon Hermans Huis kreeg ik een uitnodiging voor een gesprek. Zij willen aan donateurs een blijvende herinnering aanbieden die in het Huis komt te hangen in de vorm van een speciaal gemaakte vogel van keramiek. Ik vind dit zo'n mooi gebaar dat ik dat zeker zal gaan goedvinden (uit naam van Marion).  

Ik ga vandaag als het goed is een begin maken met het inrichten van "mijn" radiostudio. Ik heb namelijk aangeboden ook in te springen in het tijdelijk wegvallen van een collega. Ja en dan moet je in het diepe.

Mijn huisarts was gisteren zeer tevreden, dat ik tevreden was met zoals het nu met mij gaat. Wel adviseert hij nog even door te gaan met de Mirtazapine 7,5 mg.

Ik ga nu naar de andere bloggers met hun verhalen en daar waar nodig een reactie schrijven.

5 reacties

Fijn dat het goed met je gaat. Maar ik verwacht nog wel een Kamanido! hoor.

Laatst bewerkt: 22/11/2022 - 11:40

Lieve Hannes 

Wat een mooi gebaar zo een vogel ,verdrietig idd om niet meer alles met marion kunt delen ,ik schrik er gewoon van 3 mensen in 2 dagen begrijpelijk dat je niet bent gegaan ,

Das leuk nieuws rado studio inrichten en zo te lezen vind je toch je plek in bezigheden dat doet mij deugd 

Liefs hes🍀🌻

Laatst bewerkt: 22/11/2022 - 19:02

Lieve Hans,

Dat is zeker wel een heftig iets hoor 3 mensen die je kent zo kort na elkaar. Wel goed te lezen hoe je het oppakt en grenzen aangeeft. 

En wat een prachtig gebaar van het Toon Hermans huis :)

Succes met de radio studio en veel plezier :)

Lieve groet Hilde

Laatst bewerkt: 23/11/2022 - 08:15

Mooi mens! 

Het komt zeker goed met jou en Marion helpt je daarbij..

Laatst bewerkt: 28/11/2022 - 20:13