Ineens gaat het snel

Donderdag een hele goede dag gehad. De oudste van de kerk laten komen en de ziekenzalving ontvangen zoals staat in Jakobus 5:13. De nacht erna erg slecht geslapen en heel erg moe. Vannacht goed geslapen maar de start van veel braken. Mogelijke oorzaak zijn de tumoren in mijn buik die de maaginhoud naar boven drukken. Tevens besloten om de botpunctie afspraak te cancelen. Een te belastend onderzoek voor mij, zeker hoe ik mij nu voel. Ik moet op mijn zij liggen wat al niet echt goed gaat en meestal vind dan een hoestprikkel plaats die niet meer ophoudt plus de braakneigingen daarbij. Bij het prikken moet je stillen kunnen liggen.

Toen ik beneden kwam bleef ik braken ondanks medicatie daarvoor. Andere medicatie ingenomen, iets sterkers maar gammel tot en met. De huisarts belde om te vragen hoe het met mij ging. Alles uitgelegd en zij kwam langs om een dexamethason injectie te geven. Daarna nog even met haar gepraat. Omdat ik de botpunctie zou afzeggen wilde ze weten hoe ik tegen de chemo aankeek.

Ik twijfelde wetende dat de chemo mij nog zieker zou maken dan dat ik mij nu al voelde. Met alle informatie en hoe snel ik eigenlijk achteruit ga heb ik besloten dat ik ook geen chemo ga doen. Dan maar nog een korte tijd hier en dat ik met mijn kinderen af en toe kan praten dan volgende week chemo en alleen maar slapen Ć©n de kans vergroten dat alles nog sneller gaat.

Mijn kinderen zeiden beiden dat het een goed besluit is en dat zij er ook zo over denken. Ik heb een hele tijd gezegd dat als mijn tijd daar is en de Heer mij thuis zal halen er een vrede in dit huis zal zijn, dat iedereen  het op een gegeven moment goed vind. Ik denk dat die tijd aangebroken is als iedereen zegt dat het zo goed is.

Ik zal minder bloggen want alles kost energie. Visite doseer ik en kan alleen in overleg gedaan worden. Ik geniet gewoon van mijn kinderen, schoonzus, mijn man en mijn pleegmoeder die er volgende week ook weer is.

Ik ben dankbaar voor alle mensen die God in mijn leven op mijn pad heeft gebracht. Ga met God dan kom je nooit bedrogen uit. Leg je hand in de Zijne en wacht niet wanneer je einde daar is. Roep Hem nu aan nu het nog kan!

Lieve groet Chantal

9 reacties

Ach Chantal, zo verdrietig. Dat je lichaam je nog wat rust gunt, en geest samen met je dierbaren mag zijn.

Laatst bewerkt: 20/06/2020 - 18:53

Oh lieve Chantal, Het gaat idd allemaal zo snel ineens.  Je blijft er sereen bij, je geloof geeft je zoveel kracht.  Ik hoop dat je nog zoveel mogelijk pijnvrij kan genieten van je gezin.   

Liefs, Saartje 

Laatst bewerkt: 20/06/2020 - 21:30

Lieve Chantal,

Ben er stil van na het lezen van je bericht....

Toch heel veel sterkte voor jou en je gezin, wat kan het leven soms snel gaan. Ik wens je veel liefde voor de tijd die gaat komen. En ik hoop dat je gebeden worden gehoord.  

Liefs Hilde

 

Laatst bewerkt: 21/06/2020 - 07:42

Lieve Chantal,

Een dikke knuffel zend ik je virtueel toe; ik wens je nog vele mooie momenten met je dierbaren toe.

Liefs,

Edith

Laatst bewerkt: 23/06/2020 - 12:11