Een nieuw getuigenis mbt mijn ziek-zijn

Zoals men aan mijn blog kan zien wil ik ook het ziekzijn belichten vanuit de hoek van Christen-zijn. Juist omdat Christenen hun kracht uit het Woord van God putten en kracht van Hem verwachten zal dat uiteraard heel anders zijn dan mensen die hier niet voor open staan of er niets mee te maken willen hebben.

De reden dat ik weer een blog maak is dat Stichting Help ons Helpen uit Katwijk, niet alleen aan mensen in arme landen het evangelie van Jezus Christus wil verkondingen en steunen met hulpmiddelen, maar ook ander via sociale media het evangelie wil rondbrengen.

Jezus Christus en naastenliefde gaan hand in hand met elkaar al hoor ik menigeen nu denken dat men dat wel eens anders gezien heeft. Mijn excuses daarvoor. Ook ik ben regelmatig te ongeduldig of denk te veel aan mijzelf wat niet goed te praten is maar wij Christenen blijven mens hè. 

In ieder geval verzameld deze stichting getuigenissen. Hoe heb je Jezus Christus leren kennen maar vooral wat zij wilde weten hoe ik, nu ik ziek geworden ben, als een christen hier in sta.

Ben ik boos op God, dat zie je namelijk ook nog wel eens bij mensen gebeuren, of niet. Hoe ga ik met dit alles om.

In bijgevoegde video zie je mijn getuigenis en hoe ik hier mee om ga. Ik hoop en bid dat deze video voor een ander tot steun kan zijn.

Lieve groet

Ano Niempje

5 reacties

Hoewel ik niet gelovig ben vind ik je getuigenis heel bijzonder en mooi verwoord! Chantal, geniet nog zoveel mogelijk van de mensen die je lief zijn en natuurlijk veel sterkte gewenst! 

Laatst bewerkt: 19/07/2020 - 18:54

dank je wel Boekwerk. Ik geniet van alle mensen om mij heen. Ik krijg heel veel liefde, kracht en steun vanuit mijn omgeving en de kerk. Zo bijzonder!

Laatst bewerkt: 20/07/2020 - 10:21

Niet meer Ano Niempje. 😉 Heel mooi Chantal. Wat fijn dat je zoveel steun aan de Heer hebt. Ik loop een andere weg maar ze leiden allemaal naar Rome. Heel veel sterkte en liefs. Lies

Laatst bewerkt: 20/07/2020 - 08:05

Idd Lies niet meer anoniem maar dit kwam zo op mijn pad dat ik hiervoor wel uit de anonimiteit wilde gaan. Ik geniet van de mensen om mij heen en van de enorme steun die ik uit de kerk ontvang. Dank voor je lieve woorden.

lieve groet chantal

Laatst bewerkt: 20/07/2020 - 10:24