33. geen medelijden

Het scootertripje naar Belgie was leuk. 6 uur heen en een dag later in 9 uur weer terug. Beetje jammer van de accu(te) pech maar na 4 km duwen en 2 uur wachten, toch de terugweg kunnen vervolgen. Helaas geen tijd meer om dwars door Brussel te scooteren maar als bonus het Atomium vanuit de verte kunnen zien. Super! Ondanks 4 broeken, 2 truien, 2 jassen, sjaal en handschoenen was het wel behoorlijk kkk..koud. Toen ik helemaal verregend en verkleumd thuiskwam en een kwartier nodig had alles uit te trekken zei mijn oudste dochter ; “ik ga geen medelijden met je hebben want je hebt het jezelf aangedaan.” Toen ik dit later aan de jongste vertelde, in de hoop op wat meer sympathie, zei ze; “en ze heeft helemaal gelijk” Haha mijn heerlijke dochters! Hier gaat het om. Gek doen, afzien, genieten, tussendoor een beetje spijt hebben maar het uiteindelijk gewoon overleven. Was alles maar zo makkelijk.

Ps. de Pet-scan heeft niets uitgehaald en er is binnenkort dus toch een longbiopsie nodig. Maar op mijn verzoek, dit keer wel onder algehele narcose.

 

 

2 reacties

Fijn dat de pet niets heeft uitgewezen. En leuk dat je dochters zo reageren. We hebben geen medelijden nodig. Heerlijk dat je geniet. En blijf dat vooral doen. Succes met de lingbiopsie. Fijne feestdagen Pascal
Laatst bewerkt: 18/12/2017 - 13:47