Week 7

Weer een week verder. In deze week probeerde ik steeds meer op te pakken en te bewegen. Dat kost energie die er niet is. S'morgens al moe wakker worden helpt niet echt. Niet vreemd als je soms 4 a 5 keer per nacht moet plassen. Soms is halverwege de middag de energie echt op. Een klein uurtje liggen helpt wel wat. Ik probeer dingen buiten op te pakken want dat ligt ook al 7 weken stil. Met extra hulp erbij lukt dat aardig maar daardoor wordt je ook wat gedwongen over je grens heen te gaan. 

Het half uurtje lopen lukt aardig goed tegenwoordig. In de avond is alle energie echt op. 

Qua pijn is het te doen maar die extra dingen geven ook enorm spierpijn soms. Je spieren zijn na al die weken toch enorm achteruit gegaan.

Wat betreft het lekken: in week 6 nog ca 50 gram per dag en deze zeek gezakt naar ca 30 gram en zelfs minder (20 gram). Afhankelijk van de vermoeidheid. Bij extreem moe is het een stuk hoger. Ik raad iedereen aan om direct vanaf het begin na het verwijderen van de katheter te gaan wegen. Dan zie je de vooruitgang (of niet) en dat geeft weer veel positieve energie.

Ik zie dat het aantal lezers oploopt langszaam. Ook de reacties worden iets meer. Reageren mag, je verhaal toevoegen ook. Graag zelfs!