Laatste chemoopname.

Vandaag is het donderdag en mijn laatste chemokuur. Weer 24 uurs opname. Vanochtend naar de bestraling geweest, nummer 16 van de 30. Gebracht door een lieve vriendin en morgen word ik weer opgehaald door een andere. Voor mijn hondje komt mijn vaste oppas logeren. Vriend heeft vakantie en komt vanmiddag en was blij dat ik het geregeld heb. "Anders blijf ik op en neer rijden". 

Na afgelopen weekend  weg samen, ben ik tot de conclusie gekomen dat de korte relatie (vanaf november 2020)die ik heb niet goed voor me is. Ik heb in een weekend meer strijd dan de afgelopen 10 jaar en heb daar geen energie voor en vooral geen zin in. We zijn te verschillend en ik heb nu behoefte aan een lieve empathische man, niet iemand die wel stabiel en pragmatisch is maar niks heeft met gevoel. Vanmiddag ga ik daarom de relatie verbreken. Heb er goed over nagedacht en gelukkig heb ik wel een lieve zoon en schoondochter die me regelmatig appen, maar die 1,5 rijden verderop wonen. Daarom ook blij met mijn vriendinnen en vrienden, die me vaak bezoeken en hulp aanbieden. Nu de focus op mezelf. IK GA BETER WORDEN! 

Lieve groetjes,

Elly

4 reacties

Jee, wel heftig hoor, je relatie verbreken. Maar als het duidelijk is, dan moet het. Misschien heb je het inmiddels al gedaan...

Nou, ik wens je daar dan ook maar weer sterkte mee en hoop dat het je niet te veel verdriet doet. 

Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 19/08/2021 - 15:49

Poeh, Elly, dat komt er dan nog maar even bij, je relatie verbreken. Maar ik begrijp wel heel goed dat je het nu doet, nu je in feite niets aan hem hebt, geen arm om je heen, de strijd in het weekend (is 'ie gek geworden, je hebt verdomme kanker). Ik had er zo eentje die wel 200 kilometer heen en weer reed, en elke dag toen het moest, toen ik 4x voor die twee-daagse chemo ging. Ik woon nu samen met hem.

Dan maar inderdaad de focus op jezelf, zonder dat je met zo'n relatie rekening hoeft te houden. Dan beter je lieve vrienden die je helpen, een lieve zoon en schoondochter die er zijn (al is het op afstand). Ik hoop dat het je lukt (gelukt is?) om zonder veel hartzeer de relatie te verbreken.

Heel veel sterkte met alles en ik hoop uit de grond van mijn hart met je mee dat het bestaat: beter worden. Veel liefs XXX

Laatst bewerkt: 19/08/2021 - 17:30

Morgen heb ik weer mijn 3 maandelijkse scan om te kijken of mijn longkanker nog rustig is!

Momenteel zit in stadium 3C en de behandelingen slaan aan. Ik heb 4 chemokuren gehad, 30 bestralingen en 6 immunotherapieën.

Vanavond heb ik na 8 jaar mijn relatie beëindigd. Ik heb altijd alles alleen gedaan. Hij is denk ik 3 keer meegegaan naar het ziekenhuis en denkt dat mij met rust laten het beste is!!!!
 

ik ben zo trots op mezelf dat ik het gered en gedaan heb( voor mijn gevoel in mijn eentje) dat ik daardoor nu  besloten heb dan ook in mijn eentje verder te gaan.

Ik ga leuke dingen doen met mijn naaste familie dat doet mij goed en geeft mij rust.

Het roer gaat om! Ik moest het hier even kwijt ( normaal lees ik alleen de blogs maar nu toch wat geschreven)

Lieve groet

Meta
 

 

 

Laatst bewerkt: 12/09/2023 - 22:29

Je mag ook heel trots zijn op jezelf. Soms geeft een relatie meer zorgen en onrust dan liefde en geluk. Ik hoop zo dat de uitslag van jouw scan positief is en dat je verder kunt gaan in je leven 

🍀❤️

Laatst bewerkt: 20/09/2023 - 16:32