Laatste bestraling vandaag.

Vandaag mijn laatste bestraling gehad. Sinds gisteren zag ik een donkere plek op mijn rug, voor de rest heb ik na wat slikproblemen in het begin en moeheid nu niet zoveel last gehad.

Na mijn 5e en laatste chemo heb ik 3x een vriendin moeten vragen om er naar toe te rijden. De andere 27 keer heb ik zelf kunnen rijden. Zo blij dat dit ook is afgerond. Nu 3 weken bijkomen tot eind september. Krijg de 29e een CT-scan en daarna uitslagen. Ik hoor dan ook of er alsnog geopereerd gaat worden. Spannend dus.

Voor volgende week heb ik samen met mijn vakantie vriendin een weekje all-inclusief Spanje geboekt. Op dokters voorschrift 😉.... het idee was van mijn huisarts en de longarts heeft toestemming gegeven. Mijn vriendin is verpleegkundige en ik ben al vaker met haar op vakantie geweest. 

Mijn relatie heb ik 3 weken geleden beëindigd. Ik merk nu dat ik weer  rust heb.... ik MOEST zoveel van hem. Hij wilde ook dat ik harder zou worden terwijl ik vooral behoefte had aan een lieverd. Geen goede match dus en ziek zijn is geen goede reden om ermee door te gaan, ook al heb ik weinig familie en geen beste vriend of vriendin. Gelukkig wel een aantal lieve vriendinnen en tot nu red ik het daarmee. 

Morgen nog een bezoek aan de psycholoog van het ziekenhuis en nu uitkijken naar mijn vakantie. Even geen kanker. Zin in..... 

 

 

3 reacties

Wat enorm moedig van je. Het klinkt als de juiste stap. En nu naar Spanje! Ik wens je een heerlijke, zonnige tijd, waarin je kunt bijkomen,  uitrusten en energie opdoen.

Liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 08/09/2021 - 12:51