Goed nieuws?

Op 16 juli een petscan gehad waar we pas de 26e uitslag van zouden krijgen. 10 dagen wachten is best lang. 

Heel raar maar sinds kort heb ik het positieve gevoel dat ik beter ga worden en dat mijn longkanker tijdelijk is. Vasthouden dit gevoel. 3 maanden geleden de diagnose gehad en het bizarre gevoel is aan het weggaan. Er zijn zelfs momenten dat ik niet denk aan kanker.  Vriend en ik zijn weer voorzichtig aan het fantaseren over later...

Mijn longarts vond het ook lang en belde de ochtend na het multi disciplinair overleg met het nieuws dat de tumor weer is geslonken na de 3e chemokuur en dat ik volgende week kuur 4 krijg en kan beginnen met bestraling erbij. Morgen heb ik  een afspraak en een ct scan om de  plaats aan te duiden. De longarts vertelde dat na dit traject bekeken wordt of imuuntherapie volgt of toch een operatie om de tumor definitief te verwijderen. Er was nauwelijks activiteiten in de lymfeklieren aldus de arts. Goed nieuws? Ik vind van wel. 

Vandaag ook naar de psycholoog geweest. Tips gevraagd om de eerste week na de chemo door te komen. Ik voel me dan best gammel en depri, geen eetlust en nergens zin in. Na een week krabbel ik weer op en de laatste dagen vóór mijn nieuwe kuur (week 3) voel ik me top.

Ik had pas een BBQ bij vrienden van mijn vriend en hij had gezegd dat ik niet veel eetlust had. Mijn slechte week was net voorbij en mijn eetlust terug, 4 borden is niet weinig. Het was heerlijk!

Wietolie neem ik alleen voor ik ga slapen. Heb dan geen last van draaierigheid. 

Denk er ook aan om te stoppen met bloggen hier omdat ik minder met kanker bezig wil zijn. Misschien is het af en toe lezen van berichten en blogs ook voldoende voor me. 

 

3 reacties

Hoi, ja ik snap wel dat je stopt met bloggen. Heel heftig allemaal! Ik wens je heel veel sterkte en liefde!

Laatst bewerkt: 23/07/2021 - 19:06

Och lieverd...

Ik kreeg een prognose van ca 3 jaar met geluk. Met heel veel geluk misschien wat meer. Na ja, het vóelde voor mij niet zo en ik zei dat ik voor 25 jaar ging. En ja, dat was afgelopen kerst 13 jaar geleden...

Wonderen bestaan! En waarom zou jij er geen zijn? 

Laatst bewerkt: 24/02/2023 - 19:17