Ik ga op reis en neem mee….

Om me heen gaat natuurlijk alles door. Mensen werken, gaan op vakantie, (ver)bouwen hun huis. Mijn zoon en vriendin zijn voor werk binnen 1 maand in Denemarken, Italië en Spanje….ik zie ze gelukkig weer volgende week. 

ik ben ook bezig….met het UWV en de werkgever nu ik bijna een jaar ziek ben. Maar ook met (budget) plannen voor mijn kale nieuwbouwtuin. Ik wil geen planten welke over een paar jaar mooi zijn. Ik wil komende zomer al genieten. Heb mijn potten gevuld met zomerbloeiers en Toscaanse Jasmijn en rozen laten planten tegen rekken aan de slootkant. 

Daarnaast droom ik weer van een reis. Ik word daar blij van. Misschien korter en meer comfortabel dan ik in het verleden heb gedaan, maar toch….Ik heb sterk het gevoel dat ik dit niet een jaar moet uitstellen. Ook na het berichtje van Hanneke. Carpe diem. Iedereen hier snapt wel waarom. Na 2013 heb ik veel reizen gemaakt, ook buiten Europa en het kriebelt weer. Waarschijnlijk een reis met minder uitdagingen en meer bejaarden maar dat maakt me niet uit. Ik moet het fysiek ook aankunnen. 
Met mijn zoon en vriendin besproken en ook zij snappen het. 
Dus naast de dagelijkse dingen kijk ik weer op vakantiesites. Ik vind het ook heel spannend. 
Wordt vervolgd….

Elly 🍀☀️😘

5 reacties

Als je graag reist , blijven doen , zolang je kan  , ook als 't wat minder gaat . 
En , zoals je zegt ,  niks uitstellen .  We praten er niet graag over  , maar we weten dat onze tijd beperkt is .

De laatste 15 jaar waren wij altijd 1-2 x per jaar op reis . Weinig geld maar veel vrije tijd , dus dat waren altijd rondritten van 4-6 weken in een bestelwagentje , omgebouwd tot camper . Primitief , maar zalig . 

Erg genoeg dat corona de hele boel 2 jaar heeft stilgelegd , maar dit jaar zijn we weer weg , voor zolang het nog kan . 

Zijn de mooiste herinneringen uit ons leven . 

gr , Willy

 

Laatst bewerkt: 12/04/2022 - 11:46

Ik lees tussen de regels toch jouw twijfels.. Hoelang ben ik er nog??

Mijn man en ik hadden tot en met 2018 de meest mooie vakanties (buitenlandse villa met zwembad en huurauto). In 2019 de diagnose ongeneeslijk ziek gekregen. Daar wordt je nederig van. Nu tevreden met mooi weer en fietsen in de omgeving. Voor ons geen buitenlandse vakanties meer. Wij koesteren mooie herinneringen aan vroeger. Maar de lieve lammetjes en de zon zijn ook fantastisch! Minder eisen stellen aan het leven, we moeten al zoveel. Wees tevreden met minder.

Laatst bewerkt: 12/04/2022 - 11:56

Als je weet dat je tijd erop zit , dan worden mooie herinneringen je kostbaarste bezit , en die moet je blijven koesteren , tot de laatste dag . 

Laatst bewerkt: 12/04/2022 - 12:05

Wat ik nog ook wou zeggen.

Mijn schoonmoeder ( al jaren dood hoor ) ging de laatste jaren van haar leven altijd op verlof samen met zo'n soort bond van gepensioneerden . 

Blijkt dus dat er wel een aantal reisagentschappen zijn die daarin gespecialiseerd zijn . Alle mogelijke faciliteiten voor mensen die het fysiek wat moeilijker hebben  .

Om maar te zeggen , 't is niet omdat je in de sukkelstraat terecht komt dat je niet meer op verlof zou kunnen. 

Weet maar eens te zeggen waar je naartoe gaat . gr ,willy

Laatst bewerkt: 12/04/2022 - 13:59

He Elly.

Hier het zelfde traject. Arbeids deskundige gesprekken, werk, vakantie is al gepland. Uvw komt in beeld. Behandelingen elke 3 weken ook nog.Maar we gaan door. Zou je tuin lekker dicht gooien dan heb je minder onderhoud.  Kortom, lekker doen wat je kunt of wilt. Knuffel..

Ps. Ben nou weer bezig met steenschotten in onze tuin. Ideetje voor jouw tuin?

Laatst bewerkt: 14/04/2022 - 10:58