Zaterdag

Zaterdag. Heerlijk weertje. Tijd om in de tuin te werken. Dat moet ook weer eens gebeuren. Poeh....er is erg veel te doen. Wil's lievelingsmuziek aan en er tegenaan. Een heel karwei want ik heb het een beetje laten liggen. Zeker met dat warme weer. Niet fijn. Maar nu dan toch maar. En zowaar... het helpt. Gedachten de vrije loop en knip knip knip. Na 2 uurtjes ben ik bek af. Toch wel warm in het zonnetje. Gelukkig komt zoonlief met het idee om even een break te pakken. Samen naar de vrijbuiter en dan nog een broodje eten. Eenmaal thuis eerst een kop koffie en zo duurt de break toxh wat langer dan gepland. šŸ¤”. Toch maar weer het werk oppakken. Het moet toch af. Knip knip knip.....en dan komt schoonbroer. Een paar stronken uitgraven. Ondertussen ben ik aan het schoffelen. Bijna klaar. Even bijkletsen. Opruimen en dan samen met zoon pizza eten (niet zelf gemaakt deze keer, effe een snelle hap).

Nu is het bijna 9 uur en zit ik op de bank. Te wachten. Ik ga naar de film. Alleen. Echt erna uitkijken doe ik niet. Maar ik wil deze graag zien. Elvis. Dus ik zet me er maar overheen en hoop dat ik me toch een beetje amuseer. Wordt vervolgd.

9 reacties

Ben er zeker van dat je van die film gaat genieten .
Heb hem vorige week gezien . Niet alleen zijn muziek , maar ook nog wat uit de hele oude doos . Big Mama Thornton , Sister Rosetta , B.B. King enz . 
Haalde een pak nostalgie naar boven . 

Laatst bewerkt: 06/08/2022 - 20:46

Hey Willy, 

Inderdaad een goeie film. Geweldige rol van Tom Hanks. Fantastische muziek. Wat een performance van Little Richard. Echt top. Genoten!

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 07:53

Lieve Susan,

Ik ben een tijdje wat minder op deze site geweest na een bijzonder turbulente tijd. Mijn man Roberto is vorig jaar op 57-jarige leeftijd overleden aan alvleesklierkanker. Op 8 juni, geloof het of niet. 

Ik vind het ontzettend dapper en stoer van je dat je naar de film gaat in je eentje. Nu al. Dat had ik niet gekund, al speelden er bij mij ook andere omstandigheden op dat moment.

Ik heb een aantal van je blogs gelezen en de mooie foto van jouw Wil gezien. Met zijn open blik. Ik condoleer je met je verlies en hoop dat jij op deze site de steun vindt die ik er heb gevonden.

Liefs, Mirjam

Laatst bewerkt: 06/08/2022 - 21:13

Doe je goed Susan om, ondanks het gemis, toch van elke dag iets te maken. Hoop dat je gaat genieten van de film. Warme groetjes Dasje.

Laatst bewerkt: 06/08/2022 - 21:18

Wat fijn dat je zo'n ontspannende dag in de tuin hebt gehad. Je zet hiermee Wil's werk voort en op die manier zijn jullie op dat moment toch samen. En ook super goed van je dat je de kracht vond om dan evengoed alleen naar de film te gaan. Je bent in mijn ogen een topper!

Laatst bewerkt: 07/08/2022 - 09:51

Lieve Susan, wat een prachtige tuin heb je toch. Je kunt zien, dat die met liefde is ingericht en onderhouden wordt. De tuin lijkt volkomen in harmonie en zal je vast ook veel rust geven.

Je doet het hartstikke goed! Fijne zondag. Liefs, Edith

 

Laatst bewerkt: 07/08/2022 - 11:11

Lieve Beansgirl 

Heerlijk in de tuin werken deed ik vroeger ook graag ,je bent buiten en bezig top combi en leuke breaks ook ,en heb het al vaker gezegd wat een prachtige tuin hebben jullie .

Stoere vrouw ben jij ook alleen naar de film ,hoe vond je hem ,ed heeft hem 2 keer gezien 1 keer met zn dochter en 1 keer met mij ik vond hem echt heel mooi en hun ook .

liefs hes xxx

Laatst bewerkt: 07/08/2022 - 14:49

Hoi Hes,

Een geweldige film. Ik ben sowieso dol op Tom Hanks. Ik vond Little Richard echt top met zijn performance. Geweldig. Maar ook de jongen die Elvis speelde was weg goed. Moeilijk hoor om alleen naar de film te gaan. Dat heb ik toch maar gedaan. Misschien is de 2e keer nog moeilijker.

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 00:05