Zondag alleen

Zondag weer bijna voorbij. Ik lees net het blog van Hans en zie dat hij ook moeite heeft met het weekend. Ook ik keek er altijd naar uit. Lekker tijd voor elkaar. Samen zijn. Samen wandelen. Lekker koken. In de tuin bezig zijn. Nu is het alleen. Door de week hebben mensen wel tijd voor je, maar de weekenden zijn alleen op afspraak. Als het uitkomt. Dus moet ik er maar aan gaan wennen.

Gisteren dus bijna de hele dag in de tuin gewerkt. En gisteravond alleen naar de film. Elvis. Dat was nog wel een dingetje hoor. 1 kaartje kopen, alleen naar binnen. En dan zit je daar maar te wachten tot de film begint. Ik had wel wat mensen gevraagd. Maar de één moest werken, de ander op vakantie, of :Elvis is niet zo mijn ding. Tja alleen dus. En iedereen komt samen. Zit gezellig te kletsen. En niemand om even vast te pakken. Niemand om na te kletsen na de film. Niemand om samen mee naar huis te fietsen. Tja.....dat is het dus..... Gelukkig waren jullie er. Dus toch goed gezelschap bij me. Ook al is het maar in blog-vorm. Gelukkig kwam zo'n ook net thuis toen ik eraan kwam. Samen nog even eredivisie samenvattingen gekeken. Jaja voetbal is hot hier in huis.

En dan de zondag. Weer alleen wakker worden, alleen de dag plannen. Alleen wandelen. Bij mijn ouders op bezoek. Waar de tv te hard staat. Ach ja...blij dat ze er nog zijn. En toch voor allen even afleiding.

Zoon 1 moet werken. Zoon 2 is bij zijn vriendin. Dat word alleen eten vandaag. Het staat toch al in het trekken van alleen dus dat kan ook nog wel. Favoriete serie aan. Bordje op schoot. 

Nu 00.00 op de wekker en de zondag is voorbij. Welkom maandag.