Zondag 29 mei 2022 - Altijd weer zin in de dag van morgen-

Weer 2 weken voorbij en er is weer zoveel gebeurd, zoveel dat ik niet eens weet waar te beginnen....ik probeer maar wat mij te binnen schiet en is misschien niet helemaal chronologisch:

Het was een goed besluit om vorige week niet mee naar de Formule 1 in Barcelona te zijn geweest ondanks alle hulp die ik van mijn vriendjes zou hebben ontvangen. De dag ervoor met de trainingen zag ik de beelden al op TV in wat voor mensenmassa ik terecht zou zijn gekomen met alle lange wachtrijen, lang staan en de temperaturen dik in de 30 graden. Het was goed zo dat ik mij de week ervoor had afgemeld. Ik had natuurlijk de sfeer graag een keer willen proeven en was er helemaal klaar voor qua tenue. Mooi om te zien op TV al die volbepakte tribunes in het oranje.  Zelfs op de wedstijd dag op zondag had ik geen spijt en lag heerlijk op m'n bank met m'n glaasje limonade de wedstrijd te kijken. Helaas zonder mijn grote vriend Olav Mol. Over deze laatste gesproken, enige jaren geleden wilde ik hem al voordragen voor een lintje. Toen ik begin 30 was keek en luisterde ik al naar hem en mis hem dit seizoen, zoals zo velen.


Gisteren (vrijdag) de definitieve  uitslag gehad in het UMC n.a.v. scan van 2 weken terug en het KNO onderzoek van vorige week. Ik mag weer auto rijden en vliegen en dat bied weer mogelijkheden voor de nabije toekomst.  Dus weekje St. Maxime kan doorgang vinden per vliegtuig en mag/kan weer een paar uurtjes in de week gaan werken ondanks de morfine pleisters. 
Nu toch maar de vlucht omgeboekt van Schiphol naar Eindhoven daar ik in mijn staat niet sta te trappelen om uren  in de rij bij Schiphol te staan. Van de TV beelden word ik niet echt vrolijk en ook al duurt het nog 2 weken voor vertrek, voor het geld wat dit enkeltje kost heb ik geen zin in die trammelant. 
 

De goede uitslag van gisteren geeft toch soms ook een dubbel gevoel. Hier bedoel ik mee dat ik na elke uitslag mijn korte en lange planning weer moet (lees: mag) aanpassen. Ik ben hier natuurlijk heel blij mee maar het geeft soms ook wat onrust. Zo was ik 2 weken terug toen het ff niet zo lekker ging weer druk bezig met mijn uitvaart en alles wat daarom heen draait en inmiddels kan ik weer een versnelling of 2 terug daar ik er van uit mag gaan dat de komende zomer ook nog wel haalbaar is. Nogmaals is dit allemaal natuurlijk goed nieuws en blijf ik dagelijks genieten en heb ik altijd weer zin in de dag van morgen.

Vol enthousiasme had ik mij 2 weken geleden opgegeven voor een lotgenotenbijeenkomst over Schildklier en psychische klachten (week van de schildklier). Nu heb ik (nog steeds) niet last van dat psychische  maar was wel eens benieuwd om lotgenoten te ontmoeten en wat ervaringen uit te wisselen daar ik het soms wel een eenzame strijd vind. Elke kanker vorm is weer anders met andere behandel methoden maar hier had ik mij wel een beetje op 'verheugd'.  Krijg ik afgelopen week een mailtje dat deze bijeenkomst niet doorging daar ik de enige was die zich had ingeschreven. Ik kon er eigenlijk wel om lachen. Hebben ze een zaal in een theater afgehuurd en zit ik daar in m'n eentje🤣

Dit weekend weer volop entertainment. Proef Amersfoort, Dutch Open golf, Formule 1 Monaco en zelf rondje golf morgen. 
Ik vermaak mij zo enorm goed en alle zorgen zijn voor morgen.  Welterusten! 

4 reacties