Woensdag 8 juni 2022 -Het leven is (soms) ingewikkeld-

Zijn we weer.....en moest mijzelf er weer een beetje toe zetten om te schrijven. Niet dat ik er geen zin in had maar heb gedurende de dag zoveel te doen. Dagen...weken... ze vliegen nog steeds voorbij. Nauwelijks voor te stellen maar we zijn inmiddels al weer 8 maanden verder. Maanden van afwachten, onderzoeken, plannen, afbouwen, organiseren en opgewekt blijven (naar de eindstreep) en proberen een zo goed mogelijk leven te leiden met zijn ups en downs.
Complimenten en dank voor iedereen om mij heen die het in deze tijden met mij uithouden. De aandacht en uitnodigingen die ik van allen ontvang is mij erg dierbaar en weet soms niet of ik iedereen wel genoeg bedank. Bij deze dan❤️!
Met de gezondheid om het zo maar te noemen gaat het redelijk. De ene dag wat beter dan de andere. Enige wat ik niet lekker vind is dat niets mij meer smaakt en mijn gewicht aardig snel verminderd. Nu kan ik best wat kwijt hoor want mijn BMI zat aardig rond de 28 maar het is wel iets dat ik in de gaten moet houden. Voordeel is dan maar weer dat de broeken die ik "op de groei" heb gekocht in het verleden  mij nu echt passen. Dat "op de groei" werkt bij mij dus andersom.😊.

De laatste maanden maakt mijn wekker overuren op mijn mobiel. De meest irritante riedeltjes maken mij attent op een medische verrichting die ik moet uitvoeren. Van bloeddruk meten tot de in te nemen medicatie. Te veel om los op te noemen maar het zijn er inmiddels 17 en voel soms al aankomen wanneer het riedeltje mij weer gaat storen. Vreselijk dat je dag zo beheerst wordt door het op tijd innemen van die pillen🤮.

Maar...komend weekend (weer eens) op vakantie. Een week naar St. Maxime in een heerlijk groot huis met zwembad aan de kust. Wij zijn hier beide erg aan toe. Nog maar even niet nadenken hoe het op het vliegveld zal gaan (toch vorige week  Schiphol maar omgeboekt naar Eindhoven) maar denk aan de positieve dingen. Wederom ☀️, 🌊 en 👩‍❤️‍👨 (zon, zee en zex)

Tot snel!

5 reacties

Beste Tom,

Ik word altijd weer vrolijk van jouw blogs.

Is wel teken dat de titel 'opgewekt' naar de eindstreep goed gekozen is, veel bewondering voor. 

Wens je een heel plezierige vakantie toe!

Warme groet, Ingrid

Laatst bewerkt: 09/06/2022 - 09:13

Heel veel plezier in St. Maxime. 

Geniet met je vrienden en vriendinnen.

En van de zon , zee en het zand xxx

Laatst bewerkt: 09/06/2022 - 09:18