Zondag 12 december 2021 -Begin Lenvatinib medicatie

Gisteren dan eindelijk begonnen met medicatie (dagelijks 18mg  Lenvatinib). Toch vanmorgen nog eens de bijwerkingen gelezen en dat is een aardig lijstje. Nu weet ik niet of de hoofdpijn die ik vanmorgen bemerkte bij opstaan kwam van de medicatie of de fles rode wijn van gisteravond. Ik ga  uit van het laatste want de hoofdpijn voelde  erg bekend! Wat was het weer gezellig zo'n avondje uit eten.

Inmiddels 2 dagen onderweg met de medicatie en behalve de hoofdpijn van vanmorgen nergens last van. Ik voel mij nog steeds bijzonder goed zowel fysiek als in mijn hoofd. Om nog even te benadrukken val ik binnen het UMC onder de DRUP-studie. Dit onderzoek is voor patiĆ«nten met vergevorderde of uitgezaaide kanker voor wie geen standaardbehandeling meer  beschikbaar is. Onderzocht wordt of voor deze patiĆ«nten doelgerichte therapie - bedoeld voor andere kankersoorten, maar wel met dezelfde kankercelkenmerken - effectief is. Voor info zie onderstaande link:
https://www.kanker.nl/trials/990-drup-studie-onderzoek-voor-meerdere-grā€¦

Vanmiddag met de Formule 1 bijna 1 jaar ouder geworden in nog geen 5 minuten dus ben ik nu 62 en over 2 maanden word ik dan 63. Nou, toch weer een extra jaar erbij!šŸ¤£ Mijn hartritme was vanmiddag aardig overstuur door deze F1 thrillseeker en mijn naaste gelijk verteld dat ik een "Niet Reanimeren" penning bij mij draag. Dat ik deze penning echt bij mij draag heeft te maken met het feit dat mijn hals/schildklier tumor zich reeds in mijn halsslagader heeft genesteld en ik dus best een risico ben dat dit een niet zo beste uitkomst heeft tzt. Dus niet reanimeren graag.šŸ™

Wil nogmaals een keer benadrukken hoe blij ik ben met al mijn dierbaren om mij heen die mij zoveel steun geven. Dit blijft zo bijzonder voor mij en geeft mij veel nieuwe energie. Morgen weer een nieuwe week. Zorg goed voor elkaar! 

5 reacties

Nog in de euforie van Max vandaag lees ik je blog. Meteen weer op de grond. Vooral door je opmerking dat er een tumor in je halsslagader zit...wat ontzettend K, K en nog eens K. We gaan ervan uit dat de medicatie doet waarvoor ie betaald wordt. Punt.

Laatst bewerkt: 12/12/2021 - 21:51

Beste Tom,

Ik volg jouw blog al geruime tijd.

Wat ben je toch een pracht mens en een dappere strijder!

QPO Frank

 

Laatst bewerkt: 13/12/2021 - 14:22