Vooralsnog geslaagd!

Na 7 uur snijden en spoelen is Vincent weer 'dicht' en klaar voor een paar dagen IC. De chirurg die ik sprak was tevreden over het verloop van de operatie. Aangetaste delen zijn verwijderd. En een verdachte lymfeknoop is al tijdens de operatie geanalyseerd, en bleek gelukkig schoon. Uiteraard worden weggesneden delen verder in het lab onderzocht. Dus detailinfo volgt later nog. Wel heeft Vincent een gevreesd souvenir meegekregen: een stoma. Aan de dikke darm. Dus niet aan de dunne darm, zoals verwacht en het meest gevreesd. Onwelkom maar onvermijdelijk. En eventueel later (na een jaar?) weer te verwijderen. Tot zover voor nu! Groeten van een toch wel opgeluchte Marloes (vrouw van dus)

6 reacties

Ha Marloes, (en Vincent)

Dat is toch wel een goede uitslag na zo'n spannende dag. Hoe het de komende dagen gaat is natuurlijk ook spannend! Sterkte hoor! Fijn dat je ons hebt laten weten hoe het is gegaan.
Groetjes Eline
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Dank u voor het nieuws te melden. Groetjes aan jullie en aan Vincent. Daisy.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hoi Marloes,

Wat een opluchting dat de operatie achter de rug is. Hou vol de komende dagen, want het blijft natuurlijk spannend.
We bidden met jullie mee.
Groet,
Sandra
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ha Marloes,

Wat fijn dat de operatie achter de rug is pfffff. wat een spanning. Vandaag veel aan gedacht. Je klinkt voorzichtig positief. Fijn. Groeten aan Vincent en we blijven biddend om jullie heen staan.
Groetjes, Lineke
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Zo, die Vincent! Wat een taaie gast! Klinkt toch goed voor zo'n enorm zware operatie. Veel sterkte gewenst en hou vol. Liefs Maria
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Fijn dat de operatie achter de rug is. Dank je wel voor het delen hier op het forum. Veel sterkte Marloes en ook sterkte voor Vincent en de kinderen. Liefs, desiree
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14