Docetaxel kuur 5

Lieve mensen, 

Als eerste wil ik iedereen ondanks alle nare dingen die we meemaken toch het allerbeste wensen voor het komende jaar. Geniet van de kleine dingen om je heen en de liefde en warmte die de mensen ons geven.

Ik ben inmiddels met de 5e kuur begonnen. deze heb ik gister gekregen en is goed verlopen. Het einde is in zicht. Over 3 weken krijg in mijn laatste kuur. De bijwerkingen van deze kuur vallen tot nu toe mee, daar ben ik wel blij mee. 

De wond op mijn borst die is ontstaan door het verwijderen van de geïnfecteerde expander is nog steeds niet helemaal dicht. De bestraalde huid en de chemo zorgen ervoor dat dit proces erg langzaam gaat. Ik moet de wond nog steeds 3 keer per dag spoelen. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goedkomt. Ik wil nl. ook heel graag weer zwemmen als de chemo voorbij is !!!!!

Na de chemo krijg ik nog hormoontherapie voor 5 jaar.

Succes en sterkte allen, lieve groet Corrie.

3 reacties

Lieve Corrie,

Wat fijn dat de bijwerkingen van de chemo mee vallen. 

Jammer dat het het helings proses vertraagd als er maar wat verbetering op treed is dat al mooi meegenomen.

Ook voor jou de aller beste wensen voor 2019. We gaan er weer tegen aan. 💪💪🍀🍀🍀

Hopelijk kun je snel weer zwemmen.🏊‍♀️

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 03/01/2019 - 11:34

Hallo Corrie. Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik ben heel blij voor jou, dat het ook als een warme deken voelt zoveel lieve mensen om je heen die je steunen  Uiteindelijk moet je het wel zelf doen. Maar het verlicht wel enorm als je dit alles niet alleen hoeft te dragen.  Ik had ook weinig bijwerkingen van de dosetaxel. Fijn om te lezen dat jij er ook zo doorheen fietst. Warme groet Dasje🌹🌹🌹

Laatst bewerkt: 03/01/2019 - 21:47

Hoi dames,

Nog  bedankt voor jullie lieve woorden. Liefs Corrie....

Laatst bewerkt: 13/01/2019 - 11:09