DOCETAXEL kuur 4

Lieve lotgenoten, 

Na de 3 FEC kuren begin ik morgen aan de  Docetaxel kuren. Er is me verteld dat dit een pittige kuur kan zijn. Ik zie er dus ook weer verschrikkelijk tegenop. De bijwerkingen uiten zich o.a. met pijn in de  spieren, gewrichten en zenuwen. Daar ik fibromyalgie heb en met periodes veel pijn heb ben ik benieuwd of dit voor mij wel te verdragen wordt. We gaan het zien. Verder kan je last krijgen van neuropathie en je nagels kunnen eraf vallen. Fijn vooruitzicht. Tijdens het inbrengen van de kuur houden ze je ook goed in de gaten omdat de kans bestaat dat je een allergische reactie krijgt. Jullie gaan het allemaal van me horen hoe het vergaan is. Laat ik nu is een beetje geluk hebben en hopen dat het meevalt.

succes en sterkte iedereen

liefs Corrie.

4 reacties

Lieve CHem,

Alle bijwerkingen kunnen maar hopelijk gaan ze jou voorbij.

Dit vochtig weer helpt ook niet mee voor je spieren weet er alles van. 

Teennagels ben ik ook al kwijt. En neuropatie en hand en voetensyndroom heb ik ook. Maar is mee te leven.

Sterkte en succes morgen.

Liefs Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 11/12/2018 - 12:58

Hoi Alice, het komt gewoon door die fibromyalgie. Je hoopt gewoon dat je niet nog meer klachten krijgt waardoor je kwaliteit van leven erop achteruit gaat. Zo te horen ernaar jij ook meer klachten met dit weer. We gaan het zien en we moeten het ermee doen. Lieve groet Corrie.

Laatst bewerkt: 11/12/2018 - 17:19

Hoi Alice,

 

Laat het maar allemaal op je af komen. Bij de een zijn de klachten erger dan bij de ander. Ik heb hier veel last van gehad maar mijn vriendin niets. En je weet waar je het voor doet. Hier kom je ook weer doorheen.

Zet um op.

Liefs,

Pascal

Laatst bewerkt: 17/12/2018 - 11:37

Hoi Pascal, bedankt voor je lieve bericht. Tot nu toe valt hrt me mee....

jij ook sterkte met alles.

Laatst bewerkt: 17/12/2018 - 16:27