Chemo 3

Lieve lotgenoten,

Hrt is gelukt, chemo 3 zit erin. Het is niet te geloven maar je bent nu enigszins verheugd dat de kuur erin zit. Wat kan een mens zijn grenzen verleggen, Omdat de tweede kuur niet goed was gegaan werd er nu extra zorg besteed aan alles. Zelf ben je nu ook meer alert omdat je weet wat er mis kan gaan. De eerste dag na de kuur heb ik profijt van de Dexamethason. Ik ga dan dingen aanpakken waar ik normaal geen zin in heb. Maar daarna slaan de misselijk en moeheid toe en probeer je de dag zo goed mogelijk door te komen. Ik ben een jaar geleden begonnen met een schildercursus. Op dit soort dagen ga ik hier thuis mee aan de slag. Het is een fijne afleiding en heb er ook plezier in. Aan de andere kant word je geconfronteerd met de aanslag in je lijf die veroorzaakt wordt door de chemo. Ik vind dit de zwaarste periode in het hele proces. Ook angst komt om de hoek kijken. Ik heb een lobulaire tumor die volgens de boekjes minder goed reageerd op chemo. Ik hoop dat ik het niet voor niks doe maar het houd me wel bezig.....

Sterkte en liefs.

2 reacties

Lieve CHem, 

Wat een overuren maken ons hersenen. Angst is een raar iets kan volledig op zijn loop gaan. Probeer ondanks dat toch ook de goede kant op te denken. Het zal het draagzamer maken. 

Ik en velen van ons hier hopen dat het een goed resultaat levert. Wanneer mag je onder de scan om te zien wat het tot nu toe opgeleverd heeft?

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 27/11/2018 - 07:01

Lieve Alice, wat kan jij toch alles altij goed onder woorden brengen. Ik probeer ook positief te zijn en leuke dingen te doen. Maar je hebt van die dagen dat je je kwetsbaar voelt en verdriet en angst om de hoek komen kijken. Ik denk dat het bij het proces hoort. Maar het moet niet de overhand krijgen. Het is fijn dat ik het hier kwijt kan en het is fijn dat mensen dan met je meedenken. Liefs Corrie.

Laatst bewerkt: 27/11/2018 - 09:37