Chemo 6

lieve lotgenoten,

De chemo zit erop.......yeeehhhh.  Ik heb afgelopen woensdag mijn laatste Docetaxel kuur gekregen. Ik ben heel blij dat ik deze periode kan afsluiten. Moet hier nu even van bijkomen en ook verwerken. Alles bij elkaar vond ik het zeker niet leuk maar is het me ook enigszins meegevallen. Ik heb heel veel gehad aan de revalidatie 2x per week, mijn uurtje yoga en mijn schilderclubje op maandagmiddag. Dit waren fijne afleidingen. Ben ook blij met mijn werkster die 2 x per maand komt. Op die manier kan ik mijn energie steken in leuke dingen doen. 

Tevens heb ik gesprekken gehad met een psycholoog om me in deze periode te begeleiden. Het is fijn om je hart te luchten en zij heeft me ook goed geholpen.

Over 3 weken krijg ik een gesprek over de hormoonkuur die ik moet gaan volgen. Ik kijk hier niet naar uit maar heb ondertussen geleerd dat iedereen weer anders reageert op medicatie. Dus we wachten maar af. Hopelijk gaat het wondje van mijn borst nu ook genezen...... mocht dit niet zo zijn dan heb ik nog een afspraak staan bij de plastisch 

Ik wil ook nogmaals iedereen ontzettend bedanken die me in deze periode gesteund heeft. Dat heeft me zo ontzettend goed gedaan. Jullie hebben me door een moeilijke periode gesleept.

Nu moet ik weer leren op eigen benen te staan en vertrouwen krijgen in mijn lijf. De omgang met de fybromyalgie die ik heb blijf ik lastig vinden. Je wordt toch elke dag geconfronteerd met pijn in meer of mindere mate en de beperking die het met zich medebrengt.

Ik blijf jullie volgen en hou jullie op de hoogte hoe het verder met me gaat. Het lotgenoten contact blijf ik fijn vinden. Het van je afschrijven, steun vinden bij elkaar en het begrip doet me goed.

Heel veel liefs Corrie.

 

2 reacties

Lieve Corrie,

Lekker genieten en je leven weer op de rails krijgen. Zoals voorheen zal het nooit helemaal worden. Je bent een ervaring rijker die je niet had willen hebben. Dus weet jij als geen ander pluk de dag.🍀🍀🍀🍀💪💪💪💪

Gaat goed komen met de hulp en lieve mensen om je heen.

Laat eens weten hoe het gaat😃

Fijn weekend.❤😘

Laatst bewerkt: 25/01/2019 - 14:13

Lieve Corrie,

Zo dat zit erop! geef het een plaatsje en ga door met de dingen waar je blij van wordt. Ik blijf je ook volgen! En bedenk alles heeft tijd nodig!!!

Liefs,

Pascal

Laatst bewerkt: 26/01/2019 - 17:55