2 jaar na start behandeling

Inmiddels al weer 2 jaar verder, soms gaat de tijd toch best snel. Weer op controle geweest en het ziet er allemaal goed en rustig uit. Wel nog steeds last van bestralingsschade aan de binnenkant van de wang en op de tong maar daar begin ik langzaam aan te wennen. Het is ook maar afwachten of dat ooit overgaat .

Soms wel problemen met slikken de laatste tijd terwijl dat altijd erg goed ging, het eten blijft in de keel hangen met name als il moe ben. De spieren van de slikfunctie lijken dan "overbelast" te zijn of zoiets maar daarvoor moet ik naar de logopedist en dan zullen we het wel zien.

Maar boven alles de kanker blijft nog steeds weg. En ik ga nu alweer naar 4-maandelijkse controles. Ik hoop dat natuurlijk  zo te houden want er is veel positiefs gebeurd in de afgelopen maand. 

Na een aantal jaren uitzendwerk een vast contract gekregen als servicemedewerker bij een bedrijf al was het maar voor 24 uur. En wat gebeurd er een week later als de eigenaar terug is van vakantie en verneemt dat ik er werk en mijn cv ziet...... of ik niet interesse heb of ik een fulltime management functie over 3 tankstations.  Daar zeg je GEEN nee tegen he. Nou ik kan jullie vertellen met zoiets gaat je energielevel ineens omhoog wat heb ik er weer een zin in tov 3 maanden geleden.

Conclusie: 2 jaar verder en het gaat 200% beter dan in februari 2018.

5 reacties

  hallo jorgen  , wat een heerlijk nieuws voor je ,je baas heeft er alle vertrouwen in en jij  ook ,top .groetjes Fien

Laatst bewerkt: 20/02/2020 - 16:45

Hallo Jorgen,

Super goed nieuws.

Fijn om te lezen dat het zo goed gaat.

Bij mij is het nu ook precies 2 jaar na na de diagnose tongkanker.

Gelukkig gaat het met mij ook goed.

Ik ga nu ook naar 4-maandelijkse controles.

Groet

Maria 26

 

 

Laatst bewerkt: 24/02/2020 - 07:56

Fijn dat die rotzak weg blijft. Was af en toe best afzien hè.  Zelfs voor een optimist als jij lijkt te zijn. Tot...? Liefs.

Laatst bewerkt: 14/07/2020 - 14:57