Hyperbare zuurstoftherapie

Hallo, het is  al weer even geleden sinds mijn laatste bericht en wel 5 maanden maar dat is in deze tijd ook niet zo gek. Alles staat op zijn kop.

Inmiddels alweer heel wat veranderd mede dankzij de Covid-19 zit ook ik alweer ruim 4 maanden zonder werk want de eerste uitbraak hier gebeurde nog in mijn proeftijd en de werkgever had dus toch geen vertrouwen in een "patiƫnt". Helaas maar wie wil er ook werken voor zo iemand.

Met de kanker gaat het goed. Begin deze maand een petscan gehad en er was niets meer te zien. DE petscan hebben we gedaan omdat ik veel last heb van "late" bestralingsschade en ik dus in aanmerking kom voor hyperbare zuurstoftherapie en daar schijn je tumorvrij te moeten zijn.

Gelukkig is dat het geval en de therapie gaat a.s. vrijdag 24 juli beginnen. Het zal ook erg intensief worden want dit is ook dagelijks op en neer het ziekenhuis en de behandeling is dagelijks 2 uur lang en dat voor 6-8 weken.(www.davincikliniek.nl) Maar als het goed is wordt alles dan straks weer beter hersteld in de mond en in de hals. We gaan van het beste uit he. 

Natuurlijk ben ik best zenuwachtig en zal jullie op de hoogte houden van hoe het gaat.

Jullie ook allemaal veel sterkte.