Korte update

Voor de operatie

Ten eerste is deze foto van gisteren, een paar uurtjes voor de operatie. Zo wakker lig ik er nu niet bij, wel zo charmant met steunkousen haha.

YES! De operatie zit erop. Momenteel is het bijna 6.30 en geloof me, dit is een van mijn eerste goed wakkere momenten sinds de operatie. Goei spul hoor hebben ze hier! 😉

Maar goed de operatie is goed gegaan zoals de arts zei. Moeilijk, dat wel. Wat ik al vreesde, de bestralingen worden een feit. Wat ik begrepen heb van de arts was de ingroei in mijn band toch te heftig en willen ze het zekere voor het onzekere nemen. Ergens heel fijn natuurlijk maar aan de andere kant had ik toch gehoopt dat hiermee de kous af was maar helaas. Volgende week krijgen we de uitslag van patholoog. Wat hij heeft geconstateerd uit hetgeen wat ze uit mijn lichaam hebben gehaald. Overigens heeft de arts op mijn verzoek een foto gemaakt van de tumor. Weliswaar uit mijn lichaam anders trek ik het niet 😅 Deze foto is nog niet in mijn bezit maar ik vraag me echt af hoe kanker eruit ziet. De bekkennier beschermen wat ze van plan waren is niet helemaal gelukt volgens plan. De urineleider blijkt te kort maar ze hebben gedaan wat ze konden. Eer eierstok hebben ze wel vast omhoog gehangen in verband met de bestralingen.

Wat pijn betreft valt het allemaal reuze mee gelukkig. Maar ik heb natuurlijk de ruggenprik nog, die kunnen ze tot max. 4 dagen laten zitten, een infuus en daarbij nog paracetamol. Misschien ook niet zo gek dat ik zo suf ben..

Waarschijnlijk zal vandaag de pleister eraf gaan om te verwisselen. Wat ik heel spannend vind! En zal ik eventjes uit bed moeten. Ik ben benieuwd hoe dit zal gaan.

Een uitgebreide blog over de operatie schrijf ik nog wel als ik daar aan toe ben. Voor nu kost mijn telefoon vasthouden me al best veel moeite. Vandaar dat ik ook niet iedereen persoonlijk terug zal appen. In ieder geval niet de komende dagen. Wel is het heel fijn om te horen dat je zoveel berichtjes hebt gekregen en iedereen zo met je meeleeft ❤

Ik ga aan mezelf denken deze dagen en zal jullie proberen op de hoogte te houden.

Viva la Vida!

Liefs Nicole

2 reacties

Zeker éérst denken aan jezelf.🤗

Beterschap sterke vrouw💪💪🍀🍀🍀😘

Liefs Alise ❤

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 07:36

Je bent er goed door heen gekomen! Dat is alvast één stap in de goede richting. Nu stap voor stap verder herstellen en verder met wat er ook nog maar nodig is om “het” te verslaan.

You go, girl!

Miranda

Laatst bewerkt: 05/03/2019 - 11:58