Zomer

Twee weken geleden alweer en een chemokuur verder zit ik weer in mijn stopweek. Het ging best goed met de bijwerkingen ondanks de warmte. Ik heb weer een wandeling gemaakt met mijn buurvrouw, maar dat was toch wel pittig voor mijn voetzolen, ze stonden in brand na afloop, maar geen blaren gelukkig. Mijn conditie blijft goed op peil. De zomer doet me heel goed, ik zwem veel en ben ook wel lui en loom op zijn tijd. Ik heb met Bart een mooie fietstocht gemaakt op onze gewone fietsjes en dat ging heel goed. Met mijn buurvrouw hebben we ook maar de fiets gepakt en zijn we het Binnenveld in gefietst op onze maandagse wandel- en nu dus fietsafspraak. Verder gezellige afspraakjes gehad met de kinderen, vrienden en lekker in de moestuin gewerkt. Ik vind het een heerlijke zomer al is het soms wel erg warm.
Een minpuntje is wel dat ik sinds bijna twee weken last heb van artrose en een triggerfinger in mijn rechterhand. Ik kon snel bij een handenfysio terecht en heb nu een spalkje en oefeningen. De spalk geeft rust en de pijn is al verminderd, maar het is wel weer een lastig ding erbij. Hopelijk wordt het nog wat beter naar verloop van tijd.

Maandag heb ik een CT scan waarvan ik dinsdag de uitslag krijg, dus wel weer spannende dagen voor de boeg en toch ook vaak een stemmetje in mijn hoofd die zegt: en als het nou toch niet goed is…..
Ik hoop jullie volgende week positief nieuws te kunnen geven 🍀🙏🏼💚

2 reacties

Fijn te horen dat het de goede kant op gaat! en dat de fysio helpt. Lui en loom zijn mag, zeker met dit weer... pffff 🥵

"en als het nou toch niet goed is...." .....dan zou je tegen jezelf kunnen zeggen 'dan zien we dan wel hoe we daar mee omgaan'. 

Ik heb het zelf ook hoor, die stemmetjes. Door schade en schande weet ik hoe ik dat moet aanpakken. Om gek van te worden die stemmen. Wat als, wat als.... in het Fries is een mooi spreekwoord: "Piekerje net, it komt dochs oas". (Niet piekeren, het komt toch anders). maar ja, piekeren zit in de mens.... vandaar dat ik het door schade en schande heb weten om te draaien🙏😳. 

Uiteraard blijft een CTscan spannend en ik ga voor je duimen!! 

liefs elma

Laatst bewerkt: 12/08/2022 - 10:56