Verdriet en blijdschap, regen en zonneschijn

Na mijn vorige bericht heb ik een hele leuke maar drukke week gehad. Dat begon donderdag met een afstudeer concert van een vriendin van mijn dochter (conservatorium Utrecht). Vrijdag had ik gelukkig niets, maar heb ik het weekend voorbereid. Zaterdagochtend al vroeg vertrokken naar Zeeland voor een bruiloftsfeest. Ik had 4 paar schoenen bij me en was voorbereid op veel staan die dag. Het is allemaal goed verlopen, ik heb wel veel gestaan en ‘s avonds zelfs een beetje gedanst, maar geen last van mijn voeten. Ik had er heel veel zin in maar helaas kon ik niet zo heerlijk dansen als vroeger, dan maar kijken naar de anderen en proberen daarvan te genieten, ook geen wijn drinken (wel een biertje genomen, ik kon het niet laten). Hoewel ik soms een beetje verdrietig was over waar ik allemaal niet aan mee kon doen, heb ik toch een heerlijke dag gehad. Ik was ook gewoon blij dat ik erbij kon zijn.
Zondag, eerste Pinksterdag, door de regen terug naar huis en uitrusten voor de familiedag op maandag. ‘S avonds kwamen mijn zus, man en dochter al logeren. Maandag een fietstocht gedaan op de Hoge Veluwe. Herten en een wild zwijn gezien met 5 jongen, maar ook veel regen. Tussendoor een power nap en daarna bbq’en bij mijn zusje. Het was een gezellig maar vermoeiend weekend met blijdschap en verdriet, zonneschijn en regen.
Ik was blij toen iedereen dinsdag weer weg was. Mijn gewone programma begon met een lymfedrainage door mijn lieve fysiotherapeut en ik sloot de dag af met mijn laatste yoga avond van dit seizoen.

Woensdag had ik een telefonische afspraak met de oncoloog, mijn bloed is goed, de tumormarker is laag en we hebben besloten dat ik nu naar 65% van de dosis ga. Hopelijk daardoor minder last van mijn handen en voeten. 

2 reacties

Heel veel gemengde gevoelens lees ik maar toch positief blijven je hebt veel positieve energie dankzij lieve mensen om je heen dat is goed. Veel sterkte met je behandelingen die nog komen gaan, en mogen deze wat minder bijwerkingen hebben.

groetjes Bernie💕

hier een illustratie van mijn Bobbie🐩

Laatst bewerkt: 10/06/2022 - 13:53