Vakantie voorbereidingen

5 jaar @barhotelkarel

We gaan bijna op vakantie, ik heb er zo’n zin in.
Na het feest voor het eerste lustrum van het hotel met bakkerij van mijn dochter kan ik pas echt met de voorbereidingen beginnen. Het lustrum was afgelopen zondag op de binnenplaats van barhotel Karel in Arnhem. Wat ben ik trots op mijn jongste dochter die dit 5 jaar geleden op haar 22e is begonnen. In de Coronatijd heeft ze de koffiebar omgetoverd tot een desembrood bakkerij en ook dat is zeer succesvol. Dus dat mocht gevierd worden en ik heb zowaar gespeecht. Vroeger zou ik dat nooit gedurfd hebben maar nu was ik nauwelijks zenuwachtig, ik heb wel voor hetere vuren gestaan 😊. In de speech heb ik niet gesproken over mijn ziekte hoewel dat ook een behoorlijke impact heeft gehad op onze dochter en haar business, maar ik wist dat we het anders niet droog zouden houden. Het ging goed en ik kreeg veel complimentjes.
Vanaf maandag begonnen om de vakantie voor te bereiden, heerlijk om dat rustig aan te doen. Vroeger moest dat snel tussen de bedrijven door, nu moet ik goed nadenken over wat er aan schoenen en medicatie etc. meemoet. We gaan drie weken naar Italië en hebben daar een camper gehuurd. We gaan o.a. naar Napels en de Amalfikust. Ik heb een elektrisch stepje gekocht om mijn voeten te ontzien, ik kan dan mee op de step naast Bart die wandelt als we stadjes bezoeken.
Het gaat erg goed met me op de dosis Capecitabine van 65%, nauwelijks klachten van bijwerkingen meer. Ik heb tijdens de vakantie ook twee stopweken ingepland,  dan heeft mijn lijf ook even vakantie. Ik vind het wel spannend hoor, of dat het dan nog wel genoeg werkt, maar dat gaan we zien op de scan medio augustus. Ik blijf positief en optimistisch, dat helpt me ook goed.
Ik zal wat minder schrijven de komende drie weken, maar ik zal zeker wat foto’s delen. Voor jullie allemaal ook een mooie zomer 🔆🍀🔆🍀🔆

2 reacties

Wat fijn dat het goed gast met de Capecitabine nu! Ik slik ook al een tijdje een lagere dosis (2500 mg) en het gaat me zo goed af dat ik me bijna schuldig voel....moet ik niet toch een pilletje extra nemen? Maar nee, dat heb ik eerder geprobeerd en dat is dan nét te veel, resulterend in meer klachten en een minder blij mens😊. En blij zijn is zo fijn! Geniet van je vakantie,  heeel veel plezier!

Laatst bewerkt: 18/06/2022 - 18:00

Dank voor je reactie. Ik heb hetzelfde gevoel, ik denk ook dat ik nu misschien toch weer moet opschalen na de vakantie, maar het is ook heel fijn om nauwelijks bijwerkingen te hebben. Ik zit nu op 2300 mg. 

Laatst bewerkt: 20/06/2022 - 09:29