Ik ben er weer

Na drie weken vakantie en een zonnig warm weekje hier ben ik er weer. Een dag van verkoeling en mooi moment om te schrijven. De foto is van onze laatste avond in Italiƫ met als afscheidscadeau een mooie ondergaande zon.
We hebben drie weken met een camper rondgetrokken in midden/zuid Italiƫ. Een mix van stad, bergen, zee en wijngaarden.
Ik was heel blij met mijn elektrische step, vooral in Napels en andere stadjes die we bezochten, zo kon ik toch mee met Bart door de mooie straatjes. Halverwege de eerste week eindigde mijn kuur en had ik twee stopweken gepland, dat is erg goed bevallen. Ik heb weinig last van de bijwerkingen gehad waardoor ik alles kon ondernemen wat ik wilde.
Het was bijna altijd boven de 30-35 gr wat wel slopend was. Ik had me voorgenomen om siĆ«sta te houden, maar daar was het te warm voor in de camper en buiten lukte het ook niet echt. De nachtrust was door de warmte ook niet heel goed, de oplossing was om af en toe een paar dagen de heuvels in te gaan waar het ā€˜s nachts beter afkoelde. 
We hebben veel gezien en heerlijk kunnen ontspannen, lekker gezwommen, gelezen, gegeten en een wijntje gedronken wat in stopweken goed smaakt.
Maandag a.s. ga ik bloed laten prikken en ik hoop heel erg dat de tumormarker door de lagere dosis in combinatie met de extra stopweken niet gestegen is. Dit is weer zo spannend voor me, maar die fijne vakantie heb ik in ieder geval in de pocket!
Nog wat leuke fotootjes voor de liefhebbers hieronder šŸ–

7 reacties

Wouw Ineke. Super dat jullie het zo fijn hebben gehad. Wat een prachtige foto's. En wat een uitkomst de elektrische step. Deze heerlijke vakantie heb je zeker in de pocket. En zal je veel kracht en energie geven om weer door te gaan met de volgende kuur. Ik laat maandag ook lab prikken. Hopelijk kunnen we beide goed nieuws melden. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 21/07/2022 - 14:06

Welcome backšŸ˜„, wat fijn om te lezen dat je zo een fijne vakantie hebt gehad! 

Ik heb inmiddels standaard 2 stopweken tussen de kuren door. Tot nu toe gaat dat goed. Het voelt iedere keer als een beetje spijbelen, omdat ik me zo goed voel dat het lijkt alsof ik best meer zou kunnen slikken. Maar daardoor kan ik het misschien wel langer verdragen. Dat weet je nooit natuurlijk, maar feit is wel dat ik me goed voel en alles voor nu stabiel isšŸ„³

Laatst bewerkt: 21/07/2022 - 14:57

Wat fijn Simone en zeker dat spijbelen, ik herken dat gevoel. Volgende maand krijg ik weer een scan en gaan we de verdere behandeling weer bespreken. Ik ben benieuwd wat er bij mij mogelijk is. 

Laatst bewerkt: 27/07/2022 - 10:33

In de stad  is zo'n elektrische step is inderdaad  de oplossing .
En heel fijn dat je bloedwaarden goed zijn . Geeft rust in je hoofd , en kan je ook eens aan een volgende vakantie  denken .

Prachtig land anders , Italie .
Hebben met de camper heel Europa rondgereisd , maar Italie altijd links laten liggen .
Ze hebben ooit in Rome eens ingebroken in de auto . En dat is nu al meer dan 40 jaar geleden , maar dat zit nog altijd vers in het geheugen .  Vandaar .....

Alles van waarde was gestolen . Behalve onze vakantiefoto's , en daar ben ik nog altijd blij voor .  Goede herinneringen .....

Nou , ik wil je niet bang maken , hoor ...

gr , Willy

Laatst bewerkt: 27/07/2022 - 11:37

Dag Willy,

wij gaan al jaren naar Italiƫ maar hebben nog nooit een inbraak meegemaakt, overigens wel hier in Nederland. Ik zou als ik jou was lekker naar Italiƫ gaan, het blijft er prachtig. Wij gaan weer als het kan maar dan in voor- of najaar ivm de warmte in de zomer.
Ciao, Irene

Laatst bewerkt: 28/07/2022 - 11:07

Nou , dan moet ik toch maar eens  terug nadenken over een rondrit in Italie .
Volgend jaar , als de heren ( of vrouwen ) dokters het toelaten  

gr ,Willy

Laatst bewerkt: 28/07/2022 - 11:55