De laatste FEC gehad, teminste voor nu.

15 juli de laatste FEC kuur gehad, teminste voor nu. Hopelijk krijgt mijn lichaam nu de rust te herstellen en herstelt het. Door dat we de woning van Henk leeg moesten halen zijn de bijwerkingen weer niet van de lucht. Blaren op handen en voeten. Mijn maag kan nog niet veel hebben waardoor mijn lichaam ook nog niet herstelt, bloedarmoede had ik al van de 5e chemo en wordt ook nog niet beter. Zondag 19e hebben we alles uit elkaar gehaald en opgeruimd maandags is omrin gekomen en heeft alles meegenomen. De waardevolle spullen waren al uit de woning gehaald. Rekeningen leeg getrokken. Kortom mijn moeder is onverzorgd en met nu nog binnen stromende rekeningen van Henk achtergelaten. Zo triest en verdrietig wordt ik daarvan. Mijn moeder die er zelf geen weet van heeft. Haar eigen stoel uit de woning heeft mijn broer en schoonzus naar haar gebracht.  Daar was ze heel erg blij mee. Bedankt broer en schoonzus.

Nu hebben we vakantie en kunnen we hopelijk even op adem komen. We zijn lekker weg naar mijn geliefde omgeving met de caravan van ons oudste dochter en schoonzoon. Daar hebben we nu ook een stacaravan gekocht. 

12 augustus een pet-ct-scan en 17 augustus de uitslag. Hopelijk zijn de 6 Fec kuren genoeg geweest om een half jaar geen behandeling te onder gaan. Na 3 was de uitslag al verbijsterd. Voor nu rust en herstellen hoofd leeg en genieten.

Het is mijn tijd nog niet. En ik ben hier zeker nog lang niet klaar.šŸ’ŖšŸ’ŖšŸ’ŖšŸ€šŸ€šŸ€šŸ¤žšŸ¤žšŸ¤žšŸ™šŸ™šŸ™

Liefs AlicešŸ˜˜ā¤

45 reacties

Zo is het Alice,ik hoop dat je nu een tijdje rust krijgt. Ik gun je die rust. Even opkrabbelen. Vakantie heerlijk geniet ervanšŸ˜˜

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 13:47

Heerlijk, Alice, even de boel de boel laten en uitrusten, vakantie vieren, alles rustig laten bezinken, en herstellen van de kuren. Maar uhh.. niet weer als een dolle jullie nieuwe stacaravan inrichten he? Rustig an, het mag!!

Liefs, Joke

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 13:59

Dank lieve Joke je begint mij aardig te leren kennenšŸ˜‰

šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 16:55

Never a dull moment met jou... Ik hoop dat je lekker opknapt de komende tijd.

Liefs en sterkte, Marian

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 14:24

Wat scherp van je lieve Marieke, had het zelf niet eens gezien.šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 16:53

Hopelijk heel veel rust, voor lijf en hoofd! Dat alle bijwerkingen gaan verdwijnen en je kunt genieten van een welverdiende vakantie. Het is je zo gegund! Pas goed op jezelf en op elkaar, en ontspan, vakantie!

Heel veel liefs en een dikke knuffel, ook voor je man en kinderen, en voor je moeder XXX

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 15:11

Dank je wel lieve Frie. Jij ook de groeten terug en een dikke knuffelšŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 16:51

Lieve Alice, je hebt een extreem zwaar halfjaar achter de rug. Nu eindelijk uitrusten, hopelijk bijkomen van de behandeling en geen stressvolle gebeurtenissen meer.

En laat je maar eens in de watten leggen door je dierbaren, jij hoeft nu eens niet voor anderen te zorgen en zelfs van ons hier op kanker.nl mag je wel eens vakantie nemen, als het je lukt.

Heb het goed!

Hanneke

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 16:39

Dank je wel lieve Hanneke. Ik laat me zeker verwennen en dat doen ze met plezier.šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 16:50

Lieve Alice, geniet van je mooie stacaravan en van de rust, want dat heb je verdiend na zoā€™n zware periode. Nu even echt de ruimte en tijd voor jezelf houden! Dat heeft je lichaam en geest wel hard nodig. Even energie bijtanken. Heel veel plezier met jullie stacaravan en laat je maar lekker verwennen!

liefs Cecylia šŸ˜˜

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 17:00

Zoveel bewondering voor jou lieve Alice. Zoveel moeten doorstaan afgelopen half jaar. Zoveel spannende momenten waren er voor jou en je gezin. Hopelijk is het nu inderdaad klaar. En kun je genieten van je welverdiende vakantie. En je verheugen op de geboorte van je 4e kleinkind. Heel veel bijzondere, fijne momenten toegewenst in jullie nieuwe stacaravan. Samen met jouw handige man ga je hier iets heel moois van maken.

Dikke knuffel van Dasje šŸŒŗšŸŒŗšŸŒŗ 

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 18:09

Dank je wel lieve Anja. Het gaat allemaal goed komen. Soms heb je van die dalen maar dan komen er ook weer pieken. Hoofdzaak is de fec kuur heeft zijn werk gedaan. Ik leef

Liefs mijšŸ˜˜ā¤šŸ’ŖšŸ’ŖšŸ’ŖšŸ€šŸ€šŸ€

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 19:46

Ik ga voor je duimen als je de scan krijgt in augustus, voor nu geniet van de rust die vakantie en een andere omgeving kunnen brengen. Ik wens je veel mooie dagen en zonneschijn.

Liefs Hilde

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 20:12

Dank je wel lieve Hilde, gaat helemaal goed komen.

Hoe gaat het met jou?

Liefs Aliceā¤šŸ˜˜

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 20:21

Met mij gaat het nog niet zo, heel veel last van mijn rug, nek en hoofd spieren en veel rare klachten, maar we gaan door en ik probeer er wat van te maken. :)

Liefs Hilde

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 07:54

Wat een mooie blog weer, en wat een toestanden rond de afhandeling na het overlijden van Henk.  Nu maar genieten van je vakantie. En we duimen mee in augustus šŸ˜˜

Francien

Laatst bewerkt: 26/07/2020 - 20:44

Goedemorgen Alice,

Wat een "gedoe" allemaal weer....Pfffff

Ga nu lekker genieten van je vakantie...en wat een mooie stacaravan

hebben jullie gekocht...veel en heel lang plezier ermee.

Die "uitslag" komt ook wel weer goed!!

Groetjes  Hans

---

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 07:05

Dank je wel Hans. We gaan zeker genieten. Nu en straks van de stacaravan. Komt helemaal goed.  Eerst nog wat hobbels en daarna wordt het hopelijk rustiger.

De uitslag ga ik ook van uit dat die goed moet zijn.šŸ˜˜šŸ˜Žā¤

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 07:36

Lieve Alise,

Je hebt zware en spannende tijden achter de rug. Nu vakantie en lekker bijkomen. met je gezin.  Ik duim voor een goede uitslag!

Carolina X 

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 08:12

Hoi Alice,

Ook ik hoop dat je goed tot rust kunt komen en eens even geen dingen voor je kiezen krijgt. Fijne vakantie!

Liefs Sandra

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 13:07

Lieve Alise,

Geniet van alles.. de rust, het mooie weer ā˜€ļø
Jij hebt het ook zo zwaar gehad, lieverd de rust en alles is je gegund..šŸŒ¹ hoop dat alle uitslagen straks goed zijn en jij even rust kunt krijgenšŸ„°

liefsā¤ļøšŸ˜‹

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 19:30

Hoi Alice

Ik wens je een fijne vakantie toe en dat je je een beetje kunt ontspannen

En op een goede uitslag

Liefst ginie

Laatst bewerkt: 27/07/2020 - 23:58

Lieve Alice,

Ook ik duim zo met je mee! Geniet nog van je vakantie, heerlijk  in zoā€™n stacaravan lijkt mij. Lekker dat je elke keer een plekje hebt om er tussenuit te kunnen gaan.

liefs Bianca

Laatst bewerkt: 28/07/2020 - 20:44

Zeker weten ben ik ook heel erg blij mee. Ik mag zo graag hier zijn. De omgeving de rust bossen en de heide. 

Liefs Alice ā¤šŸ˜˜

Laatst bewerkt: 28/07/2020 - 21:24

Lieve Alice, 

Ga nu maar genieten van je welverdiende vakantie . Laat alles even los zover je kunt. Ook jij hebt ontspanning nodig. En heel veel succes de komende tijd en hopelijk een goede uitslag in augustus.

Dikke poen Finie

Laatst bewerkt: 30/07/2020 - 13:36

Lieve Alise,
Ik ben weer bijgelezen bij jou, wat heb jij het weer te verduren gehad zeg, al die kuren!
Gelukkig is het geheel wel positief aangeslagen bij je maar ja dan al die bijwerkingen weer, dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten.
Je krijgt zoveel voor je kiezen, je bent echt zo sterk en dan nog zo betrokken blijven bij anderen, dat vind ik heel bijzonder!
Gefeliciteerd met de komst van je 4de kleinkind en gecondoleerd met het overlijden van Henk, leven en dood liggen zo wel heel dicht bij elkaar he. Ook zo triest voor je moeder.
Ik hoop dat je beetje kan genieten van je vakantie, er breekt straks weer een spannende tijd aan in augustus.

Heel veel liefs,
Caroline šŸ˜˜ā¤
(ik update in het weekend weer)

Laatst bewerkt: 30/07/2020 - 21:14

Dank je wel, lief van je Caroline. We gaan ons best doen. En het lukt aardigšŸ¤—

Liefs Alice šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 31/07/2020 - 07:53

lekker bijkomen van een zeer enerverende periode voor jou  Alice en put hoop en nieuwe kracht eruit!

liefs van Jeron

 

Laatst bewerkt: 04/08/2020 - 18:25

Dank je wel lieve Jeron. Hoe gaat het met jou?

Liefs Alice šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 04/08/2020 - 18:53

Hi Alice lief dat je het vraagt, ik dacht gisteren ik moet nodig weer eens een blog schrijven: er is best veel gebeurd gelukkig ook hele mooie dingen/tot later.

 

liefs van Jeron.

Laatst bewerkt: 05/08/2020 - 12:51

Lieve Alice, 

Oef blaren op handen en voeten, een gevoelige maag, veel moeten regelen, heftig! Ik bewonder je veerkracht en optimisme. Fijn dat je nu even rust en vakantie hebt! Hopelijk kom je weer op kracht. Ik duim voor je dat de uitslag goed is en dat je een half jaar geen behandelingen hoeft te ondergaan! šŸ¤ž

Liefs, Jessica

Laatst bewerkt: 06/08/2020 - 17:31

Dank je Jessica.  Dagen niet kunnen eten van de darmen daarna vanwege de maag. Resulteert af en toe in onmacht dan ook nog blaren in de mond.  Nee een pretje was het niet op het laatst. Hopelijk kan mijn lichaam even tot rust komen.

Liefs Alice šŸ˜˜šŸ˜˜ā¤

Laatst bewerkt: 06/08/2020 - 19:38

Wat ben je een mooi mens met o zo veel power en doorzettingsvermogen. Dan ook nog eens druk bezig met je zorgen maken om anderen. Overigens weet ik uit betrouwbare bron dat dat ook niet altijd onterecht is. En jij bent nu eenmaal jij en dat moet je ook vooral blijven! Je kunt het niet om jezelf een eerste plaats te gunnen, maar je hebt gelukkig wel lieverds om je heen die je 'daartoe dwingen'. Je snapt um wel :-)

We leven onwijs met je mee en gunnen je een hele tijd rust om bij te komen van dit zo heel zware half jaar. Zo vaak we dachten dat er niet nog meer mis kon gaan in dat ene mensenleven, maar o ja, dat kon wel. Wens je rust en een mooie gezellige tijd om bij te komen. Wens je de power om die dreun uit te delen en nog lang niet klaar te zijn bij en met ons allen!!!!!

Vele lieve en hele dikke knuffels xxxx Hebe

Laatst bewerkt: 11/08/2020 - 21:13

Dank je wel bijzonder lief mens.

" Je krijgt wat je dragen kunt. "

Normaal zou ik zeggen die is gek die dat zegt. Maar schijnbaar ben ik heel sterk en kan ik veel dragen. Het gaat nog even door het is nog niet afgelopen met de stress.

Vandaag de scan en maandag uitslag. Hier maak ik me niet zo druk om, maar je weet het nooit natuurlijk. De taxol verwachte ik ook veel van maar deed het alleen op de botten. De lever dacht er anders over en die tumoren werden slimmer. 

Mijn leven staat in het teken van zorgen voor anderen. Altijd gedaan. Zorgen voor mezelf en grenzen bewaken daar ben ik slecht in.

Bedankt voor je lieve reactie Hebe.

Liefs mijā¤šŸ˜˜

Laatst bewerkt: 12/08/2020 - 06:49