Niets gevonden, niets aan te doen

Net op het langverwachte spreekuur geweest is het Erasmus MC. Dat was wel even een desillusie zeg. Uit de CT-scan zijn geen problemen gebleken, dat is uiteraard heel goed nieuws. Maar ik heb inmiddels de diepe zwarte wallen onder mijn ogen weer terug van het niet slapen en de hele dag pijn en misselijkheid en daar is dus blijkbaar niets aan te doen.

Gewoon weer terug naar vaker kleine porties eten, wat deze week nog niet gaat na mijn behandeling aan de slokdarm, want daarvoor moet ik een half uur voor elke maaltijd  medicijnen innemen en dat mag maar drie maal daags.

En weer terug naar de normale hoeveelheid Creon en dan maar volhouden.

Hoe het moet met slapen en eten en de pijn de hele dag hebben? Daar kreeg ik geen antwoord op. Het had allemaal tijd nodig, zei de wat botte arts. Maar de operatie is al haast zes maanden geleden!

Ik ben even van mijn stuk.

1 reactie

Je vasthouden aan de voorschriften van medicijn gebruik, lijkt mij een verkeerd idee. Als kleine beetjes eten beter gaat en minder belastend is zou ik dat doen. Ik geloof niet dat medicijnen kunnen klok kijken en de werkzame stof wordt ook niet in 1 keer door je maag weggespoeld, zodat je een venster hebt van een uur of 3.

sterkte

Laatst bewerkt: 18/01/2022 - 18:41